Online users

Follower

Wednesday, December 21, 2011

Live update from Grand Lexis

Assalamualaikum semua.Dah sampai PD. Check in kat Grand Lexis. Hari pertama yang so so saja pasal tak pergi mana pun.Just rehat kat bilik dan terjun pool. Sangat impressed dengan Grand Lexis ni pasal bilik ada private pool. Hohoho. Tak perlu nak pakai tudung pasal mandi dalam bilik sendiri. Syok weh. Nanti aku upload gambar. Kebetulan Wawan pun ada sini jugak. Check in hari ni jugak. Langsung tak sangka dalam banyak banyak tempat, kat sini berjumpa. Plan nak lepak sekali malam ni tapi tiba tiba family wawan nak melawat sedara kat area sini, tangguh ke esok la jawabnya.

Tak semua bilik ada private pool. Certain bilik ja. Ada jugak bilik yang ada lantai boleh nampak laut. Itu lagi mahal kot. Tera' bilik yang kami duduk ni pun semalam dekat RM600. Aku ni, kalau bukan datang dengan family, memang tak jejak la ke Grand Lexis ni. Mana mampu. Tunggu dah naik pangkat jadi Pengarah Pendidikan boleh la nak mai tempat ni.Hahaha. Ok lah. Nanti aku update lain naa. Sekali dengan gambar.

Take care semua!

3 comments:

Irfa said...

rm600 semalam?
patutla ada private pool
slmt coto coti zack

eDdY said...

pergh..mahal sgt tu..
tpi mesti sgt cantik kan bilik tu..
nnt upload la gambar k :)

Siti Maisarah Zulhaimi said...

Kebetulan my parents hari tu ada berunding nak pergi Grand Lexis ni!! :D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger