Online users

Follower

Tuesday, December 6, 2011

Sakit mata

Sakit mata oi. Semalam time tidur, aku dengan sedapnya tonyoh mata aku pasal gatal. Ini kes resdung melampau la ni. Lepas tonyoh, tiba tiba rasa macam pedih dan mata bengkak.Check kat toilet, dah jadi macam atas ni. Terus gelabah. Fikir takut buta la apa la. Memang aku suka fikir jauh sikit kalau benda macam ni. Gerak Ika, minta dia tolong titikkan eye mo. Dalam gelap, meraba mencari eye mo. Tersilap ambil ubat apa entah pasal botol sama saiz macam eye mo. Mujur tak tertitik lagi. Kalau tak, lagi teruk la mata aku ni. Sekarang ni rasa macam muka belah kanan bengkak dan jatuh. Terasa macam lumpuh sebelah. Huhuhu.

7 comments:

suezen said...

cpt2 letak ubat weh

[z@ck] said...

suezen..
aku letak eye mo ja ni.jap gi nak pi klinik.risau jugak.huhuhu

Zuewairy said...

wei... pirah, hang bagi orang berjangkit neh... HAHAHAHHA

[z@ck] said...

zuewairy..
mana ada..huhuhu

angahpikah said...

hari tu kat jom heboh ak gi buang resdung.. sedut serbuk apa ntah. awesome ooo.. Mata tiba-tiba jadi ringan.

Tapi aku lupa minta contact number.. My suggestion, resdung pi buang cara tradisional. Ubat hospital xjalan. huhuh

ct R miena said...

Hi dik.. akak ada product yg sesuai untuk resdung. Bukan drug, bkn herb, bkn steroid, memang dijamin x mendatangkan kesan sampingan yg lain. Malah satu produk ni, boleh diguna utk kebanyakkan penyakit termasuk, demam, batuk dan selesema. Satu produk utk seisi keluarga.. interested?? please feel free to visit me back.. thanks...

eDdY said...

kalo begkak tu pecah..org ckp leh buta..huhu
pasni jgn gosok da mata tu kalo gatal..
cuci kat air..biar sejuk skit

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger