Online users

Follower

Friday, December 2, 2011

Snick Lebai



Akhirnya merasa jugak snick Lebai. Ni semua gara gara Nunun. Promote baik punya kat FB & blog. Burger Lebai ni sangat famous di kalangan orang Jitra. Terletak dekat Pekan Lama Jitra, kedai ni beroperasi dari petang hingga lewat malam. Unik sebab yang menjual semuanya pakai lebai. Tertanya jugak whether dorang ni memang orang kuat surau ke sebab pakai lebai. Hohoho. Mat arep cakap tak ada la kuat surau pun cuma konsep gerai tu Burger Lebai. So, kena la pakai lebai. Gitu. Snick ni dibuat dari roti pita. Inti dalam pulak ada daging lembu, sosej, cheese,telur dan sayur sayuran. For me, ok la. Aku ni bukan makan sayur sangat pun. Awal awal boleh la pi. Dah dekat hujung hujung, aku pass sayur kat mat arep. Memang tak boleh pi dah. Lucky dia bubuh roti pita. Satu snick tu just nice masuk perut aku. Ramai yang datang beli kat Lebai ni. Ada macam macam menu lagi.So far aku baru try Opai dan Snick. Hari lain boleh try yang lain pulak.

Gagah nak snap jugak gambar gerai Lebai ni. Jadi lah noo.

8 comments:

izyantyPersonalTaste said...

nak jugak....jauh lak he3

FariehanIbrahim [LBC] said...

perghhh! ttibe lapo tgk gmbr ats tu..
T_T

Cik Puan Hafiza said...

kena makan kat situ kah?
ka kena tapau bawak balik??
tapi tengok siap sudu garpu bagai..

Anonymous said...

Boleh tapau & boleh makan kat situ juga. :) Btw, rasanya they are not org kuat surau, kehkehkeh, sbb time Maghrib they closed their stall and lepaking kat area medan selera juga. :) -amna-

eDdY said...

nak tgk lebai..hehe

[z@ck] said...

izyantiPersonalTaste..
mai balik msia dulu mai.hehe

FariehanIbrahim (LBC)..
aku tgok balik pun lapaq T_T

Cik Puan Hafiza..
boleh tapau.nak makan kat situ pun boleh =)

eDdy..
aku tak sempat nk snap.tapi ada la tokeh dia time aku makan tu.

Nurul muslimaH said...

aduh.. my pebret beger lebai nih. setaun lagi balik makan. kempunan...

Imddin Ahmad said...

Kat Bandar Seri Astana, Sg Petani ada satu gerai burger nampak biasa tapi rasanya memang sedap. Seminggu sekali mesti pi beli. Stall burger dia depan deretan pokok buluh.. Tak silap nama gerai tu 'Beger Burger'.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger