Online users

Follower

Friday, December 2, 2011

Mee goreng as breakfast

Hari ni rajin masuk dapur pasal tok tak ada kat rumah. Pergi KL. Dah bosan makan nasi lemak as breakfast. Rasa nak goreng mee. Pung pang pung pang kat dapur, maka siaplah mee goreng. Semangat ok. Lepas subuh dah ketung ketang kat dapur. See, kalau tak ada tok, memang rajin masuk dapur.Hahaha.Aku lebih suka masak sorang sorang tanpa gangguan. Tersilap bawa keluar paru instead of daging.Maka, sosej jadi sasaran utama dalam mee. Hahaha.Gasak. Asal ada benda jugak dalam mee.

p/s: Selamat breakfast semua!

4 comments:

Cik Kamoo said...

mcm sedap jeeeee

Cik Puan Hafiza said...

alang-alang dah terbawak keluaq paru tu, confirm lunch makan sambal paru kan..

eDdY said...

nmpak sedap..tetiba rase lapar..hik3

[z@ck] said...

Cik Kamoo..
aku buat biasa2 je..

Cik Puan Hafiza..
hahaha..non ado! malas nak buat.remeh!

eDdy..
jemput makan weh

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger