Online users

Follower

Wednesday, January 25, 2012

Beriyani gam 88

Well then. Aku malas nak cakap pasal assignment. Ye. Tengah cuti pun macam tak cuti. Due berderet after cuti CNY ni. Huh. Tak mau story pasal assignment. Bosan. Cerita pasal makanan lagi best. Hohoho.

Dah pernah try beriyani gam ke tak? Aku pun tak faham la apa yang gam nya sangat kat beriyani ni pasal aku rasa macam biasa ja. Tak ada apa yang extra kick pun. Ni aku makan kat beriyani gam 88 kat Plenitude Height, SP. Bukan nak banyak mulut tapi rasanya kuantiti nasi boleh ditambah lagi kot. Pasal portion nasi sikit. Untuk orang diet, ok la portion tu. Tapi kalau untuk yang tak diet dan perut gajah macam aku, rasa tak kenyang bila makan. Harga dah ok cuma nasi kasi tambah lebih sikit noh.

p/s: Teringat pulak kat beriyani Little India. Huwargh! Rindunyaaaa =(

7 comments:

aReLaN said...

perghhh...memang best.nasib bek la br je lps makan.kalau tengah kebulur memang dah meleleh air liur ni dibuatnya.heheheh

[z@ck] said...

aReLaN..
aku mmg sengaja nak buat hang meleleh air liur.hahaha

Ejan said...

ngulpppp....telan ayaq liuq...hahha betui ka?? bhs utara aku...kiki sebat jela

NIZAM said...

lain kali cik zack g la kat kaunter. bg recommendation kat akak cashier tu. kak, kalo lagi banyak nasi lagi bagus kak. hehe.

[z@ck] said...

Ejan..
btoi la tu =)

NIZAM..
haa..lain kali aku try cakap dpan2.takut satgi kena lempaq dengan pinggan mangkuk ja. orang kita ni bukan boleh nak teguq sikit. cepat melenting. =P

Irfa said...

nasi lebih tapi rega nak kurang
boleh gitu?

buh gam gajah kot..hehe

eDdY said...

xleh tambah ke nasi tu??

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger