Online users

Follower

Friday, January 20, 2012

Kahwin

Morning semua.Hari ni korang breakfast apa? Aku breakfast nasi lemak dengan gulai kacang panjang. This is home. Easy access to food. Cukup time, makan. Lepas tu tengok tv. Pagi tadi aku terbuka tv3. Kena pulak time tu dorang tengah buat live broadcast dari Masjid Terapung, Kuala Terengganu. Ally Iskandar nak kahwin woi. Sempat lagi dia jadi hos untuk majlis kahwin sendiri. Hehehe. Teringin nak tengok Farah Lee in real life macam mana. Sebelum ni asyik tengok gambar je. Hopefully, nanti ada la video kahwin dorang. Bertuah betul Ally. Dapat orang secantik dan sesopan Farah Lee. Sejuk mata memandang. Sweet je dorang. Dengar cerita Farah Lee dapat rumah as hadiah hantaran. Wohooo. Syoknya! Time macam ni, berulang kali aku refresh page Beautifulnara. Nak tengok update gambar kahwin dorang. Ye. Aku memang suka tengok orang kahwin ni. Suka tengok baju pengantin perempuan. Lepas tu berangan sorang sorang. Hahaha.

Cakap pasal kahwin ni, ada jugak dua tiga kawan aku yang dah plan nak langsung hujung tahun ni. Tak sabar betul nak attend. Sambil makan nasi minyak, sambil berjalan tempat orang. 2 in 1 gitu. Dah sampai seru dorang nak kahwin. Kahwin je lah kan. Aku? Lambat lagi.

2 comments:

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger