Online users

Follower

Sunday, January 15, 2012

Malas update.

My oh my. Sekarang aku adalah malas nak update blog. Don't know why. Aku tak ada la busy pun cuma malas nak update ja. Lebih suka blogwalking sekarang ni. Ada jumpa few interesting blogs lately. Macam macam ragam orang sekarang ni. Ada yang berbangga dengan identiti diri yang agak terpesong jauh, dan tak kurang juga blog yang bermotif menjatuhkan maruah orang lain. Seronok baca pasal macam macam komen yang readers bagi. Mostly negatif la. Apa pun, aku just baca for fun. Nak komen, memang tak la.

Bercakap pasal blog ni, aku start tahun 2008. Dah empat tahun dah berkecimpung dalam dunia blog ni. Dulu sangat noob. Layout tiap tiap minggu tukar. Font pulak kecik besar kecik besar. Dulu sangat kerap blogwalking. Tinggal jejak merata. Well, newbies lagi. What do you expect? Selagi boleh, nak canang satu dunia untuk baca blog aku. Itu dulu. Sekarang? Hah. Malas dah nak post link blog kat FB. Nak promote sana sini. Rasa segan pun ado. Ye lah. Blog aku ni mostly cerita pasal diri sendiri ja. Syok sendiri. Lainlah kalau blog bagi informasi. Kalau nak promote pun, kat innit. Itu ja. Geng blogger pun dah lama tak buka. Malas. Hahaha.

Nak buat fanpage? Lagilah TIDAK. Seumur hidup pun aku takkan buat. Segan weh =.=

p/s: Tolong tiup semangat kat aku sikit supaya aku lebih kerap update lepas ni.

6 comments:

L said...

fuh bagi semngat kat akak sikit.. huuu. jgn malas2 k.. huhu

jom baca sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

aReLaN said...

hahahaha...awal2 dlu sye lgi segan nk promo tapi time kat jpon lg banyak update.hmmm...jgn malas2 lgi.ade je orang nak bce walupun psl dri sndri kn.hehehe

linano said...

update la pasai praktikum.leh junior2 baca.=)

eDdY said...

haha..same la kite z@ck..
mula2 dulu..setiap blog yg aq singgah..sumer aq aq tinggal jejak..
skank ni xder la..
pastu siap ader certain blog yg dlm bloglist aq tu aq da delete..huhu

Fatin Aliyya said...

samalah kita kak firah.fatin nk blogging pun ikot mood.sat mai sat x mai.haha.

keep on blogging tau.syok baca blog akak.fatin blogging pun sbb akak.hehe.syok tgh akak blogging

NUSAYBAH MOHD ASRI said...

zack hang ni dah boleh dikira retis dalam dunia blogging ni. keep it up! malas2 tu biasalah. tapi jangan tinggal terlalu lama. never stop writing! :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger