Online users

Follower

Tuesday, January 31, 2012

Nandos at Jusco

Having lunch date at Nandos. Tekak teringin pulak nak makan western food. Belajar makan Nandos ni when I was in Wellington. Agak bosan makan kat Cinta, Nandos la favourite place untuk lepak. Nandos also remind me of WMSO and to be exact, former bendahari, Arif Idrus. Dia ni la selalu belanja kitorang committee members. Antara semua, dia yang paling berduit. Birthday dia pun sambut kat situ, annual catch up pun kat situ. Semua dia yang tanggung. Kesian birthday boy. Haha.

Pergi dengan siapa lagi kalau bukan dengan mat arep.

So off we went to Jusco Perda. Kot belah Sungai Petani ni mana nak dapat Nandos. Kalau dah kempunan sangat, sanggup aih pergi sampai ke Perda nun haa. Sanggup kosongkan perut tak makan apa dari pagi semata mata nak makan Nandos.

Luar senyum, dalam ada banyak lapar woo.Sabar jelah menunggu.

Aku order 1/4 extra hot chicken with old style chips and coleslaw. Tak amik nasi konon konon nak diet la kan. Hahaha.

p/s: Dah terbiasa order kat Welly tanpa air. Pasal selalu minum air kosong ja dan tak kena caj. Kat sini, non ado air free. Mineral water pun dia charge.Cait.

12 comments:

hudadida said...

hehe..korg ni mcm adik beradik la..
muke dah dekat2 same jek..=P~

AmirahSM said...

aku lapaq aku lapaq

Sarah Mohd Saleh said...

nando sgt besttttt.oke terliur dah.haihhh

ada van de kamp said...

untungla.......

Hanisah Safian said...

eh eh muke Mat Arep macam muke ex bf Abby! hahaha :P

Sharinginfoz said...

memang sedap nandos ni

aReLaN said...

ayam dia memang best tapi tak berapa suka ngan certain sos dia.hahahaha

safwanmahzin said...

Sedap 2uhh....=)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

part kening tu memang sama..jodoh aih..:D

eDdY said...

kat afrika ni pon aq selalu gak g nandos..tpi xder la sedap sgt..biaser2 jer..hehe

Irfa said...

tak penah try nandos..tak tahu kenape

miss April said...

hari tu saya dok nampak depan ayam penyet kat jj perda tp segan nak tegur

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger