Online users

Follower

Tuesday, January 31, 2012

Cash out nuffnang

Al kisah penghujung Disember 2011 aku cash out nuffnang. Supposedly today cek dah sampai rumah tapi alih alih semalam dapat email dari nuffnang saying that my cash out had been rejected. Dah mula gelabah. Takut duit tu lesap. Cek balik nuffnang semalam, dia masukkan balik dalam akaun. Fuh. Selamat. So, semalam bersamaan dengan 30 aribulan, aku cash out sekali lagi dengan harapan tak kena reject lagi la. The reason why it's been rejected previously because my email address for nuffnang dengan personal email tak sama. I forgot to put '.my' at the back of my email. So, sampai ke sudah tak dapat email dari nuffnang. Blame me for my ignorance. No wonder la jarang dapat email dari nuffnang. Wakakaka. Pagi tadi orang nuffnang dah reply email mintak full name for cheque purposes. Hopefully this time tak ada masalah lagi la. If tak, menangis tak berlagu la aku. This is my first time. So excited lain macam sikit la. Hohoho.

p/s: Lepas la buat beli souvenir kat Bandung this coming June =)

6 comments:

mimi halim said...

tahniah2 huhu dapat duit hasil berblog..best tu

aReLaN said...

congrats.saya dah sebulan gak la tunggu cek nuffnang ni.hmmm

cha said...

haa mesti riban riban ni :D

~eZmALiZa~ said...

wah! best gile zack! boleh wat belanje kawen dah kot tu :) tahniah zack! :)

eDdY said...

waaa..g bandung cari barang kawen ker??

Irfa said...

mesti banyak kan?akak jugak masih tunggu 83sen baru boleh cash out.huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger