Online users

Follower

Tuesday, January 31, 2012

First week of class

First week of class after CNY, damn bored. Rasa macam tak bersedia nak masuk belajar balik. Otak still bekerja time kelas cuma input tu setakat dalam kelas je lah. Keluar kelas, non ado nak buka buku revise balik. Maybe sebab aware this sem just ada satu exam ja which is CS paper. So subject lain tu macam malas nak study lebih lebih pasal tak ada exam. Hahaha. Mood belajar tengok tempat jugak. Kalau dapat tempat aircond macam Dewan Farabi or Bukhari or bilik kat blok A tu, semangat sikit nak belajar. Boleh fokus. Cuba kalau kelas kat blok B, mandom ja. Even aku selalu amik port bawah kipas, tak ada la sejuk mana pun. Otak duk set jangan tidur, instead buat benda lain. Main game kat ipod. Due assignment next week. Progress essay, still 0%. Macam tak biasa pulak kan. Tunggu sehari sebelum due, baru kita pulun pecah otak buat. Lepas tu mula la keluar entry emo kat blog ni kan. Puih.

5 comments:

Irfa said...

rasa macam nak gi cuti je kan?
hehe

NIZAM said...

Malaysia kan panas. tak macam Welly yang windy tu. haha. ;p

Fiery Phoenix said...

saya kan, kalau nk tgk ada progress kat asgment tu, mula buat cover page dulu. pastu baru ade semangat nak siapkan (^_^)

shark said...

hahaa
selamat kembali ke sekolah zack:p

eDdY said...

haha..ayat yg last tu mmg da biaser wat da camtu kan..hehe :P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger