Online users

Follower

Thursday, February 16, 2012

Jam mati

Pernah sekali, time kitorang tengah beli keropok lekor, akak tu tanya dia "Dik, sekarang pukul berapa dik?" Terkulat kulat nak menjawabnya. Mujur aku ada sebelah. Laju laju bisik "Pukul 6.30 dah" Muka harus cool. Tak tahu la akak tu saja nak pekena dia ke apa. Hahaha. Dia cakap rasa kosong tangan kalau tak pakai. That's why dia pakai jugak even dah mampuih pun.

Time anniversary tu plan nak bawa dia pergi kedai jam tapi dia jual mahal. Biaq pi kat dia. Dua tiga hari lepas anniversary, mai tanya balik kat aku "Betul ka tak ada hadiah anniversary untuk B tahun ni?" Jual mahal sangat sapa suruuuuuhhhhh. Eleh. Luar je cakap tak nak tapi sebenarnya dia nak. =P

6 comments:

mattop said...

tnggu pa lagi?? haha.. sila singgah ke cawangan swatch terdekat

[z@ck] said...

mattop..
menyesal plak aku tak beli jam kat welly dulu.murah byk kot =.=

aReLaN said...

memang laki sje bagi hint camtu.mahu tapi malu.hahaha

shera haifa said...

bila dah selalu pakai jam rasa jangal plak bila xpakai.. sbb tu jam mati pun dngup pakai

eDdY said...

haha..comel2..p la g beli.. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ada sorg member.. biarpun jam dah mati..xmoh tanggalkan.. nak pakai gak..sebab dah terlalu selesa pakai..

ngee~makcik mmg nak kenakan ke? hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger