Online users

Follower

Friday, March 2, 2012

Ayam penyet AP

Hai hai.Lama noh tak update. Weekend ni free la sikit nak mengadap blog. Rasa lega. At least dah berakhir minggu yang sangat menyeksa jiwa batinku. Selalunya petang aku asyik membongkang tidur dalam bilik. Tapi minggu ni setiap petang dan malam ada ja benda nak kena buat. Badan jadi terkejut. Asal letak kepala ja, terus tidur. Kadang kadang tu tak sempat nak buka laptop pun dalam sehari. Punya hectic habaq hang.

Buka nuffnang, saja nak check traffic. Memang menyedihkan. Visitor sehari tak sampai 200 pun. Hahaha. Tapi ada satu buffered earning masuk. Wah. Mak like. Terima kasih nuffnang.Dalam tak update pun dapat buffered. Terus bersemangat nak update banyak banyak (hangat hangat tahik ayam ja ni) Maka, entry makanan menjadi pilihan sebagai warm-up entry setelah hampir seminggu mendiamkan diri. Ecewah.

Ni cerita zaman bila entah. Tapi aku nak cerita jugak kat sini. Aku teringin nak makan ayam penyet AP. Ternampak kedai tu kat Jusco Perda. Haa. Saya memang kaki ayam penyet. Nak merasa jugak la ayam penyet lain. Sebelum ni asyik Wong Solo ja. Bosan jugak. So, makanlah kat Ayam Penyet AP. Aku adalah tamak. Minta ayam penyet dan lele penyet. Sambal dia boleh tahan la. Ayam penyet, terbaik. Kalau nasi pulak, Wong Solo menang. Nasi AP ni macam biasa ja. Tak ada la kick sangat.

Berlinang minyak! =.=


Overall, not bad la AP ni. Harga pun murah. Tamat.

p/s : Rasa macam tergantung pulak entry ni. Tapi tak pa la. Dari tak ada langsung.Hahaha.

8 comments:

POSH76 said...

sedapnyer!!!

shark said...

hohoh
bab makan mmg kamu nom 1 zack..

cha said...

ayam penyet ria lg sedap kot dr ap ni zack bg akak

NIZAM said...

tu la. heran gak. selalu rajen gler update blog. skang ni mak aihh. jarang giler. tapi takpe, entri makanan tu aku suke. hehe

:))

Irfa said...

dr hari ke hari nak try ayam penyet tp belum kesampaian..bila lalu tak jd singgah x tau kenapa

aReLaN said...

saya nye UV sehari nak cecah 100 pon seksa tau.hahaha...jarang makan AP sebab sambal dia pedas giler.berpeluh2 dibuatnya.

eDdY said...

humakaih..minyak dier..
mmg nampak sedap..tpi xleh mkn banyak ni..bahaya..hihi
dlam usaha nak kurang kan mkn minyak :)

shera haifa said...

haha selalu cm tu.. bila malas nak update mst dapat BE. >.<

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger