Online users

Follower

Saturday, March 10, 2012

Cek dah sampai

Sebelum ni, aku dapat payment advice through email. Real cheque tak dapat lagi.First timer. Gelabah ayam lebih sikit. Setiap hari text bang cik kat rumah minta cek kan peti surat. Kot kot dah sampai surat dari bank. Tak jugak sampai. Sebab aku ingat once payment advice dah dapat, cek pun akan sampai kat rumah. Try google pasal benda ni. Luckily, jumpa satu blog ni. Dia cerita yang real cheque akan sampai kat alamat rumah a week after payment advice dah dihantar ke email. Aku dapat payment advice on 3rd March. Maknanya 10th March la cek sampai.

So, hari ni 10th March, abe posmen hantar surat. Dah dapat dah real cheque dari HSBC. I'm the happiest person today. Teruja lain macam sikit. Al maklumlah, first time. Tak sabar nak pergi tebus cek. Tebus cek? Ah. Faham faham sendiri la eh.

Terima kasih kepada readers blog ni. Tanpa korang, tak mungkin aku boleh dapat income macam ni. Tak lupa juga kepada nuffnang. Thank you so much!

p/s : Pemangkin untuk terus berblogging. Happy weekend guys =)

9 comments:

Eyriqazz said...

yey,zack nak belanja saya makan....

[z@ck] said...

Eyriqazz..
eh..abg punya income lagi byk kan? 4k tu.abg la kena belanja =P

Innanie | Ariffin said...

tu diaaa! tahniah zack! gempak ah~

Kamal Effendi said...

Alhamdulillah :))

Nath said...

Congratulations, that's a lot of money!!!

Nath said...

me want those pie :D

shera haifa said...

wooo masyuk.. tahniah

Cik Kamoo said...

Tahniah!!

Irfa said...

angka itu belum mampu ku mimpikan
huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger