Online users

Follower

Tuesday, March 27, 2012

Semua orang

Sekarang ni, semua orang health conscious. Semua orang jaga makan. Semua orang work out. Semua orang pergi gym. Semua orang swim. Semua orang nak kurus. Stress mak noks. In a good way, bagus la kan. Cuma kadang kadang, aku jadi inferior nak makan banyak pasal member semua makan ciput ja. Tak nak la gemuk sorang sorang. Dulu aku ada pasang niat nak jog setiap petang. Tapi ke laut. Seminggu pertama, rajin. Lepas tu, prestasi merudum dan terus merudum. In fact, time petang asyik tidur, tak pun keluar makan. Hahaha.

Target aku satu ja. Peha. Aku nak kecik kan peha. Bila google, macam macam fakta keluar. Ada yang cakap makan pedas tak elok untuk peha. Ada yang cakap makan kentang tak elok untuk peha. Haa.Macam macam lagi la. Kalau betul tak boleh makan pedas untuk kecik kan peha, memang sampai ke tua la peha aku besaq.Tak boleh tinggai pedas. Rasa tak fun makan kalau tak pedas. Hahaha. So, any tips macam mana nak kecikkan peha?

9 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

rasanya sumi ada entry pasal kecik paha.. Cer try tgk :-P hehehehe

dja_amiensukhri said...

naik dan turun tangga selalu!!
hahaha..
saya cakap je, buatnya tak jugak. -_-'

NIZAM said...

kalo pakai korset tu boleh? mesti ramping.

aReLaN said...

tak tau la cmne nk kecikkan.saya jogging hari2,lagi besar peha ni jadinya.hoho

[WANI_mn] said...

sama! peha memang payah nak slimkan. haihh.

eDdY said...

aq rase ko kena wat senaman peha..tu pon kalo ader la..kui3 :P

Irfa said...

huhu..makan pedas paha besar?agaknya itu pasal la peha akak pun makin membesar.mmg hantu cili

bukan duduk lama itu faktor peha membesar jugak ker?

Cik Yatt said...

sme la kite..malas bab senam2..hehuu

malia said...

http://sususejat.com/kecilkan-paha-dalam-masa-sebulan/

Try ni. buat dalam bilik je. hahaha. gudluck!

P/s: peha hang kecik dah weh. ok la ngam ngn badan.hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger