Online users

Follower

Wednesday, March 28, 2012

Posting

Yeay! Done with the assignment. Borang posting dah keluar. Tengah consider nak minta negeri mana. Kalau ada satu pilihan, of course I would choose Kedah. Tapi kalau diberi sampai 3 pilihan, haru jugak nak pilih. Penang? Tak favour sangat tambah tambah kalau dapat belah pulau nun haa. Sesak weh. Perlis? Maybe. Tapi risau jugak kalau dihantar sampai ke pedalaman. Kalau boleh, nak minta area utara jugak. Senang sikit. Kos hidup rendah. Bukannya aku ni pro utara ke apa tapi mungkin aku dah terlalu selesa berada di tempat sendiri. Yo lah. Start dari tadika sampai la ke maktab sekarang ni, Kedah je memanjang. Except pergi NZ la kan. Tu yang cakap pekat kedah tak ingat tu. Pernah jugak terfikir kalau dapat belah Kelantan ke Negeri Sembilan ke, jenuh konflik bahasa aku dibuatnya. Sorang cakap kedah, sorang cakap kelantan. Tak tau la macam mana nak adapt. Hopefully, dapat Kedah =P Isi borang pun tak lagi, dah berangan posting kat Kedah. Paling tak tahan, duk bayang dapat sekolah seberang rumah. Heaven gila kalau dapat sekolah tu. Pergi sekolah jalan kaki ja. Jimat duit minyak. Sewa rumah pun tak payah bayar pasal duduk dengan tok.Hehehehe.

9 comments:

NIZAM said...

kelantan la. boleh kecek klate. hehehe. mesti meriah clas. cikgu ckp utara, student ckp kelate.

[z@ck] said...

NIZAM..
=.='

Ashaari Selamat said...

Mai Perlih ni ler.. sini takdak orang asli pun. InsayaAllah dijamin.. :D

azieazah said...

Kalu prefer Utara, belah belah Perak sini pun ok, makalu tak dapat belah Kedah.

Jangan nyer satni depa lempaq tang Hulu Tembeling, keriau sakan plak. hehehe

All the best!

Aisumi Chan Kawa'i said...

sabah srwak xmau ka zack? hehe~

eDdY said...

z@ck..mintak la pahang..hehe..
taraf hidup pon x tinggi sgt :)

[z@ck] said...

Ashaari Selamat..
peghelis? hurm..tgh consider lagi ni.HAHAHA

azieazah..
tu la.perak tu mmg la utara lagi.tapi perak tu besar.takut dapat gerik ke..naya.huhuhu

Aisumi Chan Kawai..
tanaaaaak! huhuhu.tapi klu ditakdirkan ke situ jugak, what to dooooo..huhuhu

eDdy..
Pahang besar la weh.

Cik Aien said...

Negeri sembilan la z@ck! Eden adoo ni haaa, hahaha! Tp eden nogori celop je.. Asal KL senanyee :D

[z@ck] said...

Cik Aien..
cait! hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger