Online users

Follower

Thursday, March 29, 2012

Bapak Anwar Hadi pun boleh =)


Dalam sibuk buat assignment, sempat turun padang untuk support budak cohort main ragbi. Dorang friendly dengan budak Ibrahim. Game katanya start pukul 5.30. Pukul 5.30 kami dah terpacak kat padang Ibrahim. Tengok tengok dorang still duk warm up. Ceeeeh. Dekat pukul 6 jugak baru dorang start game. As usual, kalau tengok ragbi, tak menjerit tak sah. Al maklumlah, game ni kan ganas. Aku pulak kuat seriau. Tak boleh tengok orang kena rempuh tindih semua ni. Tapi tetap nak tengok kan. Hahaha. Aku bukan tau sangat rules dia macam mana. Just tau passing kena ke tepi. Tak boleh ke depan. Lepas tu bawa la bola tu sampai ke tiang gol. Time ni bersorak kuat la sebab tau dah gol. Hohoho.

Some of the supporters

Dorang main 10-2-10 ja. Kemenangan berpihak kepada IPSAH RHINO. Weehuu.Congrats korang.Tak sia sia I tercegat awal kat padang Ibrahim. Sebelum balik, Pak Syed introduce sorang cikgu dari Ibrahim merangkap coach ragbi sekolah tu.

Coach rugby : I used to study in Otago but it was back in 1994 la.
Aku : Oooo..
Coach rugby : My son is now in Sydney.
Aku : Ooo..really? Buat TESOL jugak ke?
Coach rugby : Yup. Second year kat sana.
Aku : Nama apa?
Coach rugby : Anwar.
Aku : Anwar? Anwar Hadi?
Coach rugby : Ha'ah *senyum lebar*
Aku : Eh eh!! Katty! Ayah Anwar Hadi ni!!

Bukan main excited habaq hang. Tak sangka boleh jumpa ayah Anwar Hadi. Dia pulak dah sedia maklum anak dia famous. So, dia gelak je la tengok aku & Katty macam orang kena sawan kat situ. Happy gila dapat jumpa ayah dia. Bukan apa. Aku memang minat dengan video Anwar Hadi. Siap subscribe.Tak pernah miss la tengok video yang dia buat. Extra point sebab dia orang Kedah. Muehehehe. Jadi, tak dapat jumpa Anwar Hadi, dapat jumpa bapak dia pun boooooleeeh. He's very proud of his son. Senyum ja bercerita pasal Anwar. Tak lama lagi nak pergi melancong ke Sydney. Fully sponsored by Anwar katanya. Huntonglah =)

To Anwar Hadi, keep on producing outstanding video.Me likey so much =)

10 comments:

shark said...

ini dh mcm xklusif punya cerita nie
hehe
apa lg..
boleh ler bongkar rahsia anwar hadi tue:)

aReLaN said...

hohoho...banyak la leh korek pasal anwar hadi.rindu lak rasa nak main ragbi.

[z@ck] said...

shark..
hahaha..tak ada la rahsia apa pun.just cerita benda2 biasa ja. =P

aReLaN..
ang pn kaki main ragbi jugak ke? baru tau.HAHAHA

Cik NurulZaty said...

eksited ye jmpe bapak anwar hadi~ hee

eDdY said...

stail2.. :)

Lizzie Yasmin said...

Memang muka bapak dia lar si Anwar tue.. Bapak tumpang glemaer ek?.. hahaha

Cik Aien said...

Anwar Hadi tak dapeq, Bapaq dia pun boleh laaa :)

'Fully sponsored by Anwar' Peeehh!

Miss Kira said...

ibrahim!!! i miss u .. <3

eh..cikgu azman.. hahahaha..adik dia pun sekolah tu jugak..
;)

sedeh ibrahim kalah...ala...ala..

[wani_mn] said...

fulamak~
muka fotostat!! haha

June Md Fouzi said...

Muka dorang sama! Ehehehehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger