Online users

Follower

Wednesday, March 21, 2012

Tudung malas

First time ada tudung awning keras cenggini. Sebelum ni tak ada guts nak pakai sebab takut nampak macam mak cik. Tapi lama lama, rasa nak pakai. Mungkin sebab usia pun dah meningkat, so dah sampai masa nak feeling mak cik kot. Hahaha. Lagi pun senang. Sarung ja, siap! Ini namanya tudung malas.

7 comments:

NIZAM said...

Makcik? muda sgt kot. hehe. :))

Irfa said...

comel apa..
z@ck..akak dulu mula2 nak pakai pun ada rasa eh!tak nampak macam indon ke tudung ni(dulu kan org panggil tudung indon pesen mcm ni)..lama2 okey je.lagi senang..puting beliung pun tetap awning tak terkelepet ;)

kita akan berubah ikut usia ..hehe

Sweetie said...

Macam budak form five lagi!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

cun la...

x nampak mcm makcik² pun. kina pun kadangkala pakai tudung malas nie.

sng..cepat dan simple.

izyantyPersonalTaste said...

akak pun dah mula pkai tudung camni dah, dulu xsuka..

eLLy said...

tudung malas nie klu kat Ariani mahaii ceq ooi

eDdY said...

makcik muda xpa z@ck..haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger