Online users

Follower

Wednesday, March 21, 2012

Yellow pastel

Misi mencari baju flower girl bermula. Tema, yellow pastel. Bukan aku yang mencari, tapi Adawiah. Awal bulan 4 ni akak Wan kahwin. Sebab tak ada orang nak jadi tukang bagi bunga telur, Wan minta tolong kitorang. Alang alang dia minta kitorang jadi 'flower girl' sekali. Girl ke? Dah besaq gedabak dah. Hahaha. Tak dapat bayang jadi 'flower girl'. Agak excited jugak sebenarnya sebab ni first time nak jadi orang penting dalam majlis kahwin. Sebelum ni just attend kenduri ja. Siap ada hand made hand bouquet lagi you. Kelas gitu.

Seumur hidup aku, tak pernah ada baju kaler mustard.Ini first time buat khas untuk kenduri akak Wan. Kawan punya pasal kan. Sanggup. Dan first time jugak ada baju corak polka dot. Dah siap jadi baju kurung modern dah kain ni.

p/s: Rasa macam nak beli lagi kain polka dot banyak banyak. Sebab murah. =P

4 comments:

eDdY said...

mana gamabr baju kurung nyer z@ck??

oshinz said...

amboi.. comella lettew pakai baju polka dot. sebab tu nak beli banyak-banyak. hehehe.

izyantyPersonalTaste said...

cantik kaler nie..berapa rm?

cIk JanNah said...

cantek warna mustad nie.kain dot dot nie pon murah. kalau jannah rasa nak borong semua warna. melampau haih! hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger