Online users

Follower

Saturday, March 17, 2012

Video skydive at Bay of Island, New Zealand

Berkurun lama dah aku nak letak video skydive kat blog ni. Hari ni baru tercapai hajat di hati. Just nak share pengalaman skydive kat New Zealand. Mohon diabaikan la muka pucat lesi dalam video ni. Al-maklumlah, buat skydive ni ibarat macam cari nahas sendiri. Encik instructor tanya soalan, hanya mampu menjawab "Yeah" sahaja. Tak boleh berfikir dengan waras dah. Please excuse my excitement menjerit bagai nak gila siap sebut "This is awesome!" macam dunia ni aku yang punya. Hohoho.Enjoy!

video

7 comments:

eDdY said...

kalo ader rezeki..nak try gak skydive ni..tpi kat south africa la..hehe

[z@ck] said...

eDdy..
haaa.try jgn tak try =P

aReLaN said...

hahahah...a sport not invented for me.badan je besar tapi memang takleh la benda2 melibatkan ketinggian ni.

Miss Kira said...

best!!!!!! nak try jgak nanti.. ^^

Fatin Aliyya said...

this is awesome :).

wa,,,nk buat jugak..

Cik Aien said...

Eden kecutt perut tgokk!!
Berani gilerr ! Rugi nyee gayat tmpt tnggi mcm eden -_-!

Zulfadly said...

salam, berapa harga skydiv?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger