Online users

Follower

Sunday, May 20, 2012

Yogo Goyo

Baru balik dari dinner. Hampir hilang mood time dinner tadi pasal makanan lambat sampai. Boleh pulak order hilang. Mujur Elin pergi tanya kat pak cik tu, kalau tak sampai ke sudah tak sampai. Malam ni panas sangat. Makan mee bandung tadi pun berpeluh satu badan. Wan teringin nak makan Yogo Goyo. Makanya lepas dinner, pergi Yogo Goyo. Ini first time nak cuba ni. Deco dalam kedai sangat cantik. Dah macam Halloween Party dah aku tengok. Kiri kanan pumpkin. Seperti biasa, topping haruslah cornflake dan koko krunch. Flavour pulak, chocolate. 10 gram for RM 0.51. Total kena tadi RM 7.10. Ok la. Nak merasa je pun. Rasanya lebih kurang sama dengan tutti frutti. Harga pulak, aku tak pasti sebab tak perasan pulak 10 gram berapa ringgit. Yang boleh perasan kat Yogo Goyo ni sebab dia tulis kat mesin tu. So, aware la jugak.

Lepak kejap kat Yogo Goyo sementara nak habiskan frozen yogurt tu. Boleh leka duduk dalam kedai tu sebab kusyen dia cosy gila. 

9 comments:

aReLaN said...

ingatkan pe benda la yogo goyo tu.hehehe

[z@ck] said...

aReLaN..
dulu nama dia frutti frutti.rebranding jadi Yogo Goyo.Hehehe

Rayyan Haries said...

Comel jer kak zack! hihiihi

Cik Yatt said...

tak prnh lepak yogo goyo

NIZAM said...

kenapa Yogo goyo? kot nk rebranding pun kasikla name len. mcm bunyi halloween scary tau. hehehe.

[z@ck] said...

Rayyan Haries..
wah..haruslah you'olls...hahaha

yatt..
ada kat SP je kot.

NIZAM..
suka hati dia la nak rebranding nama apa pun.hohoho

eDdY said...

macam best jer..hehe..balik mesia nnt la bole try..

[z@ck] said...

eDdy..
turun belah utara ni jgn lupa habaq kat aku noh

Fynaz Shamz said...

otw to go there :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger