Online users

Follower

Thursday, October 11, 2012

Final year

Manusia ni sentiasa perlu didorong oleh sesuatu. Baru nak jalan kerja. Macam tu la jugak tulis blog. Didorong faktor duit. Hahaha. 

Aku ingat lepas praktikum, rileks la sikit. Tup tup makin bertimbun kerja ada la. Dengan critical reflection, poster, KISSM, SPP. Tak boleh nak kata apa la. Final year student. Beginilah keadaannya. Tak mau merungut banyak sangat. Setiap yang diberikan tu pasti ada hikmahnya. Fikir macam tu ja la. Bila kena buat poster, kena spend banyak duit pun, malas nak complaint banyak banyak. Fikir final year student ja. Final year. Ye.Final year. Inilah masanya nak berkorban duit dan masa. Lepas ni, dah tak ada dah macam ni. Masuk alam pekerjaan, lain pulak stress nya. Ye tak? Tak sampai sebulan pun lagi bakal menamatkan final year. Hopefully, everything falls in a right place. Dugaan, stress, emo tu semua biasa la kan. Tak emo, tak best la. Hahaha.

Ok.Nanti I tulis lagi ye kat sini. Bye bye!

4 comments:

Sweetie said...

Betul z@ck, nanti dah kerja tak kisah dah benda tu semua sebab bila pikir "gaji dapat hujung bulan ni", ha..ha.

Eh bila nak berangkat NZ untuk graduation day tu, jgn lupa ole2 untuk cheq no, fridge magnet ja.. hi..hi.

eDdY said...

aq setuju z@ck..da keje ni laen plak presure nyer..time belajar lagi bst..hehe
anyway..gudlak z@ck for ur final year.. :)

along said...

zaman belajar semuanya best.. yang tak best bila banyak assignment.. buat yang terbaik utk fyp bro..

[z@ck] said...

Sweetie..
insya-Allah akak =)

eDdy..
thanks bro =)

along..
thank you =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger