Online users

Follower

Monday, November 19, 2012

E-day Jaleha


Pada hari raya haji hari tu telah berlangsungnya majlis pertunangan one of the darlings, Jaleha merangkap housemate, practicum mate dan segala mate la. Majlis kat Taiping. Jatuh hari yang sama dengan kenduri kat rumah tok. Berbelah bahagi nak pergi ke tak sebab semua cousin balik. Yang dah lama tak jumpa pun balik. Tapi mengenangkan best friend punya special day, pergi jugak la. Lagipun dah dapat approval daripada tok.

Jaleha bersama tunang, Joi. Cepat cepat kahwin oi. Aku la yang match make dorang ni. Kembang kempis hidung, akhirnya bersatu jua mereka. Ecewah. Sikit lagi nak jadi laki bini. Doakan yang terbaik untuk hang pa berdua =)

Majlis start pukul 2.30 petang. Cantik noks pelamin Jaleha. Bak kata Jaleha, " Ala, simple je pelamin aku."  Kalau macam ni pun simple, yang complicated punya macam mana la kan. Hehehe. Jaleha look very stunning in her pink belacan kurung. Mujur la dia pakai veil putih tu. Baru la macam orang bertunang sikit. Ikut plan asal, dia nak pakai tudung bawal ja.Nak pin butterfly je. Dah lepas kena 'kritik' dengan yang berpengalaman (Adawiah), terus tukar plan. Nak cari veil tu pun bukan main susah bebenor. Ulang alik dua kedai. Tudung awning tu pun tak masuk dalam plan asal pun tapi adik tuan kedai yang bagi cadangan.Agaknya dah serabut kot  tengok kitorang duk berbincang dalam kedai tak sudah sudah. Kejap angkat tudung tu, kejap tudung ni.

Le' darlings. Tak cukup sorang lagi member, Khai.  

7 comments:

filza fakhrul said...

cantik lar baju zack.. beli kat maner?? :)

fatihah azemi said...

kak zack bla lagi? *wink*

[z@ck] said...

filza fakhrul..
terima kasih..beli kat SP

fatihah azemi..
doa2 kan la utk kak zack ye.huhu

cha said...

cantikla zack baju dia. soft je pink.

wah zack eh yg kenalkan dorg. alhamdulillah lekat gak hehe

[z@ck] said...

cha..
zack ni yg tak lekat lekat lagi.hahaha

eDdY said...

pasni ko la plak kan z@ck..hehe

[z@ck] said...

eDdy..
amin! doa doakan la untuk aku.huhuuhuu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger