Online users

Follower

Sunday, November 18, 2012

Sooo Kedah

Seumur hidupku menetap di Kedah, boleh bilang dengan jari berapa kali turun bendang. Setakat lalu tepi tu, memang berjuta kali dah tapi the real experience meniti atas batas bendang memang tak pernah. Makanya, bila Kobit ajak pergi photoshoot "Soooo Kedah" as our last moment together, aku tak banyak cakap dah. On je. Konvoi 9 kereta. Orang kampung heran tengok banyak bebenor kereta masuk area bendang. Asalnya nak shoot kat area SK Rantau Panjang tapi tak jumpa pulak batas bendang. Tali air ada la. Last last, masuk area depan sikit dari situ. Kereta Jaleha antara yang last masuk. Macam tak confident nak bawa masuk kereta sebab jalan tu memang muat muat untuk laluan satu kereta. Motor nak lalu celah kereta pun boleh goyang goyang. Huhuhu.Dah mula risau macam mana nak keluar dari situ. Mujur la ada jalan tembus kat depan. Tak perlu susah susah nak u-turn.

 Le' girls 

 Le' girls with motorcycle at the back.

Le' boys.

Jaleha, I, Wanie and Ain.

Dah dengan menatang terbang tu pun ter capture sekali dalan gambar. Depan I pulak tu. Ciss!

Banyak lagi gambar yang di ambil. Cukuplah beberapa keping untuk dikongsi dengan korang. Perasaan berada di tengah tengah sawah sangat best. Rasa tenang dan aman sangat. Bila mai menatang kecik terbang depan muka, hilang perasaan damai, datang perasaan nak mengamuk. Hahaha.

5 comments:

shaty said...

cantik scenery nya .. macam PAINTING je .. very colorful .. thanks for sharing the photo ..

sue-sama said...

gamba sangat cantik!!

[z@ck] said...

shaty..
kan? boleh jadi ilham untuk photoshoot kawin..hehehe

sue-sama..
=)

eDdY said...

cantik gile gambar ni..style la Z@ck..sapa dok amik gambar tu?

[z@ck] said...

eDdy...
member aku.lens besaq gedabak,mau tak cantik gambar.hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger