Online users

Follower

Friday, November 30, 2012

Vacay mode on!

Yuhuu! Saat post ini dikeluarkan, aku dah on vacay. Not to NZ yet, but to Seremban first. Sebab on 2nd, nak attend wedding member kat Shah Alam. So, malas nak patah balik Kedah sebab on 5th nak fly to NZ pulak. Membazir duit tiket bas je kalau balik Kedah pulak. Al maklumlah, sekarang ni dah bergelar penganggur tegar. Duit yang ada harus digunakan sebaik baiknya. Gituuuu..Hahaha.  So, mungkin aku akan kurang update kat sini. Kalau ada free time, I update ye. Bye bye you'olls! Doakan perjalanan aku selamat pergi dan pulang. Insya-Allah.

5 comments:

aReLaN said...

seremban??mehla singgah rumah saya kat senawang.hehehe

Nieda ramly said...

balik kampung kekdahnya.selamat pergi dan selamat kembali.

[z@ck] said...

aReLaN..
senawang? lorh..member aku duk area situ jugak..hehe..segan la nak kacau pengantin baru.hohoho

Nieda ramly..
balik kampung pe nyeee..hahaha

eDdY said...

selamat bercuti z@ck :)

[z@ck] said...

eDdY..
thank you =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger