Online users

Follower

Tuesday, December 4, 2012

JJCM at JJ Seremban 2

Fast update dari Seremban.

Hari ini keluar dengan Kema dan Katty. Aku paksa dorang bawak aku jenjalan kat Seremban.Walaupun dorang asyik kata Seremban tak ada benda apa pun nak tunjuk, tapi tetap jugak ahkak nak jenjalan jala itik kek Soromban. Actually aku amaze dengan pembangunan kat Seremban ni. Compare dengan Alor Setar, sini menang lagi la. Cuma part jam tu, I tak berapa suka la. Hehehe. Memula Kema nak bawa lepak tasik, tapi sebab hujan, ended up jalan kat JJ ja. Actually aku teringin nak makan takoyaki. Request la kat Kema. Kot kot ada kat sini. Rezeki orang mengidam, terjumpa kedai tako dalam JJ. Yeay! Apa lagiiii..Laju je mengorder. Kat Aloq Setaq aku tak tau nak cari kat mana. Huhuhu. 3 biji RM 4.90. Boleh la kan. Huhuhu.

Tako Tao JJ Seremban 2.

Senget benget tudung i. Huh.

Dap eeeeemmm..Jangan marah ye laling laling ku I letak gambaq ni. 


Octopus tako.Sedap!

Lepas tu, window shopping. Masuk JJ, tengok ada sale. Niat asal nak beli padlock untuk luggage je. Sekali hang, tengok sale itu ini, dapat benda lain. Padlock nya tak dapat pun. Hahaha. Katty teringin nak makan kat Johnny's. So, kitorang makan lagi. Kerja makan je minah ni kan. Nak buek camno. Eden suko makan. Ecewah. Bukan main lagi cakap nogori ye. Hahaha. Syok oh. Duk baru tiga hari, dah dapat a few nogori's vocab. Glemor, colak, celait. Syok dengaq Busu Katty berceloteh dalam bahasa nogori. Aku dapat pick up apa dia kata tapi kalau nak suruh cakap tu, fail la. Hahaha.

Tunggu order sampai.

Stimboat time.

So, kerja kitorang hari ni memang makan dan makan je lah. Oh. Cekau shades kat Vincci. Mano tak cekau. Tinggal 8 hengget ja after diskaun.Beli ni pun pasal nak pergi NZ. Dalam banyak banyak benda, boleh pulak tertinggal shades. Sekarang tengah summer kat Welly. Faham faham je lah kalau summer kat negeri orang putih ni camno keadaannya.Terik.Huhuhu.Pakai main cekau je shades tu.Frame merah.Lantak la.Asal ada satu.

7 comments:

~Cik Viva~ said...

Saya tiap2 mggu pegi jj s2...buleh gitu?? Siann kt sy sbb nk g key el jauh pulak...huhu

Sweetie said...

Weh sompek laie boli shades tu... Bolilah kek neu zeland nanti.

[z@ck] said...

Cik Viva..
awat tak habaq kat cheq?boleh kita jumpa.hehe

Sweetie..
kat NZ nak saving..x bawa byk duit pn p sana.huhuhu

Rara Nasiha said...

sedapnyaaa. kita dahla puasa ni. hadehhh.

cha said...

akak tak brp bole masuk sgt tako tau ni zack. btw seremban mmg takde pape pun huhu sbb akak kn org n9 so taula :p

[z@ck] said...

Rara Nasiha..
tahan nafsu tu! =P

cha..
ye ke? Hahaha..besa la..first time mai sini..jadi excited lain mcm sikit

eDdY said...

mana shade nye z@ck?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger