Online users

Follower

Friday, January 25, 2013

Current addiction

Since semalam aku dah start pakai hp voda. Rasa kaget sebab duk biasa space bar kat button lain.Ika siap gelak lagi dengar ringtone hp ni.Polyphonic. T_______T  Cisss..Mentang mentang hp dia keluaq lagu Bruno Mars.Tak pa cek, tak pa.

Semenjak dua menjak ni, kerap sungguh pi Alor Setar Mall. Mat arep malas nak pergi Jitra sebab jalan busy.Tambah tambah time petang.Sesak teruk..Tak tau la apa yang membuatkan Jitra tu sesak sangat.So, dia prefer pergi Alor Setar lagi. Lagi satu, sebab AS Mall tu dekat dengan kedai dash. 2 in 1 la senang cerita. Asal keluar dating, mesti singgah punya la kat kedai RC tu.Malas nak cakap apa apa sebab itu minat dia. Kang cakap banyak pun tak guna.Dia still akan main dash tu jugak.Tak pa la.Kasi chance sementara single lagi ni.Kang kalau dah double, lain ceritanya pulak.

Sekarang ni dah jadi peminat tegar Chatime pulak.Asal pergi AS Mall, mesti tuju Chatime.Yang minat sesangat ni mat arep la.Ceh.Tala kat mamat tu pulak.Padahal diri sendiri pun dah terjebak dengan Chatime ni. Kitorang awal awal tu main bantai je beli. Sebab tak biasa minum lagi.Bila dah terkena yang sedap, terus ulang order yang tu je la every time pergi Chatime. Kitorang suka Hazelnut Chocolate Milk Tea. Untuk first timer yang suka minum air coklat tapi yang mild, boleh la try Hazelnut.Tambah pulak topping rainbow jelly.Pergh.Sedap ooo.

Lagi satu benda, Hot & Roll.Yang ni aku yang addict teruk.Mat arep tak hadap sangat pun.Haha.Boleh sawan time makan.Punya la sedap paratha wrap dia.Paling suka, chicken and cheese.Waaahh..Drooling while typing.

7 comments:

Irfa said...

akak pun suka.sib baik ada seketui gerai dia kat klia nih ;)

angahpikah said...

hot n roll sedap.. tp ak xaddict sgt..
chatime n coolblog mmg da bomb!.. minuman ruji stp mggu dahulu.. hahaha

eDdY said...

hot n roll tu aku da jumpa aritu..tpi x try lgi sbb cam x pernah makan kan..kalo da ko kate sedap..bole la try pasni..hehe

Saya Disini said...

xpernh mkn

Hanida Moss said...

Aku pun suke hot & roll weh. sedap! nak nak yg crispy punye.. lg lah best haha..

pssst: kawen ajak eh.

cha said...

chatime akak suka yg fruits tp manis sikit la. hot and roll suka banananana hihi

cik tenggiling said...

mat arip li sukun...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger