Online users

Follower

Friday, January 25, 2013

Current addiction - Sudoku


Ini pun boleh dikatakan current addiction aku jugak la.Sudoku.Aku memang gila sudoku since high school lagi.Belajar dari adik aku sendiri, Zul. Dia yang start main sudoku ni. Lepas tu aku pun terjebak.Bang cik pun dah mula berjinak jinak dengan sudoku ni. Tinggal Ika je lagi belum terbuka hati. If tak, cukup satu team  "The Mahdzirs". Hehehe. Awal awal rasa susah.Lama lama rasa syok. Nak buat lagi dan lagi.Kadang kadang mengadap sudoku ni sehari suntuk pun tak pa.Perasaan nak siapkan puzzle tu sangat berkobar kobar tau tak? Inilah cara aku nak kurangkan ketagihan berinternet.Kalau kat South Korea, budak sana horse riding untuk kurangkan ketagihan berinternet.Hobi sudoku ni terkubur kejap time tengah buat degree pasal tak ada masa nak hadap.Sekarang ni, masa lapang tu sangat banyak.Al maklumlah, mengganggur sekarang ni. Makanya, nak habis satu buku dah aku buat. Ada ke orang buat tournament sudoku? Confirm I menang punya laa.Hehe.

Sapa lagi yang minat Sudoku? Angkat tangan!

p/s:Orang kata, sudoku ni elok untuk orang yang ada Alzheimer.

7 comments:

angahpikah said...

aku minat jugak... tp main kat fon tak best.. kat buku jugak best..

azlizaASRI said...

suka jugak , tapi suka main ada kawan , haha .

eDdY said...

suka2...tpi blom sampai addict lagi..haha

zai said...

aku suka layan gak soduku ni..time 1st werk masuk kerja, memang xde kerja so aku bawa la buku soduku ni pg office..main smp ptg..org lalu je buat2 bz scroll internet..hee

aReLaN said...

memang suka sangat sudoku tapi skang ni dah makin kureng buat.huhuhu

Irfa said...

benda ni akak paling bodoh
huhu

hilakhidup said...

i like it very much n its nice 2 found otger who love it just like me..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger