Online users

Follower

Saturday, January 26, 2013

Something sweet

Sekarang ni craving benda yang manis pulak.Tadi buka FB, ternampak Mak Teh lelong rainbow cake in jar. Terasa macam teringin pulak. Terus komen nak satu.Hehehe. Cakap pasal benda manis ni, aku non ado la sweet tooth all the time.Kadang kadang je mengidam.I wonder people yang suka makan manis ni. Especially dessert.Yang sehari mengadap cupcake pun tak pa.Camno la dorang ni hidup ye?


Tertengok balik gambar McFlurry ni time kat Auckland.Nama dia, Mc Flurry Double Choc Fudge.Terus meleleh air liur.Pergh.Terbaik la weh.Dia tabur serbuk choc tu sangat banyak.Tip top la rasa dia.Manis, toksah duk kata la.Kena sedas, terus naik sugar level dalam badan.Tapi, sekali sekala, tak salah kan? Hehehe.Wargh! Setan apakah yang merasuk diriku di malam hari ini? I want something sweet! Not plain sugar.

4 comments:

Hanida Moss said...

dappnye weh T_T

aReLaN said...

nak jugak.huhuhu

eDdY said...

rase dier camner??

Irfa said...

pun x suka manis sgt
sesekali boleh la
selalu nanti potong kaki ;)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger