Online users

Follower

Wednesday, January 2, 2013

Revisiting New Zealand (video)



Oh yeah! Berjaya pun I upload video kat sini. Inilah hasil duk saja kat rumah. Kenangan pergi New Zealand baru baru ni. Not much but boleh la buat kenangan di hari tua. =) Abaikan muka sememeh aku dalam vid ni. Oh. FYI, aku banyak habiskan masa dengan pengantin baru, Adawiah and Arif. That's why banyak muka dorang dalam vid ni. In case korang tertanya tanya sapa la watak utama dalam ni kan. Hehehe. Enjoooooy!

4 comments:

ada van de kamp said...

rindunya bila tgk vid ni!!! thx for the memories <3

Hanida Moss said...

Nnati bawak laa nenek ang jalan2 NZ pulak.. hehe mesti gembira habis dia :')

[z@ck] said...

ada van de kamp..
rindu nak ber honeymoon lagi kah? hehehe..no prob!

Hanida Moss..
entah bila nak bawa dia jalan2 NZ..tak tahan sejuk org tua tu.huhuhu

eDdY said...

stailllll :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger