Online users

Follower

Thursday, February 7, 2013

A must place to go


Nangis tengok deal flight murah pergi Paris. 2.9k consider murah la kan untuk MAS. Ishk. Paris dah masuk list a must place to go. Nak tak nak, kena jugak pergi sana. That's my dream.Even kadang kadang kalau tengok scene drama yang shoot kat sana pun, boleh bayang diri sendiri depan Eiffel Tower.Huwargh! Bestnya.If only I were a millionaire...Kalau boleh, aku nak travel satu dunia. That sounds imposibble kan.At least, dapat jejak kaki kat Europe, Turki, Korea dan India pun dah cukup. Ewah.Dah cukup kata hang? Nak pi satu tempat pun jenuh ketaq ketaq kumpul duit.Hahaha.Tak pa.When there's a will, there's a way.Mana nak tau future children I dapat belajar kat one of the places, merasa jugak la jejak kaki kat sana.Hehehe.

Mekah tu of course aku nak pergi.Kalau tak sempat haji, umrah pun jadi lah.Huhuhu.Ramai lagi golongan veteran yang masih menunggu panggilan haji. Kita yang muda ni, apatah lagi. Lambat lagi la jawabnya.Heard some of my friends yang pergi mendaftar haji. The year sounds far ahead to reach.Macam ridiculous pun ada.But that's the fact.Tak tahu la time tu hidup lagi ke tidak.Wallahualam.

Ok lah.Nak pi berangan ambil gambar depan Eiffel Tower.Kikiki.


3 comments:

╬╣fah Zulkifly said...

wajib pergi.
Effiel tower,
I'm in love.
haha

k zam said...

Lama tak mai jenguk sini.. :]

eDdY said...

tanamkan niat nak g mekah..tu yg terbaek..in syaa allah doa akan di makbul kan..aminn :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger