Online users

Follower

Wednesday, February 13, 2013

Tertipu dengan bvlgarigirl

Oh my god. Baru je tahu kes blog Bvlgarigirl yang palsu itu.Terkedu mak noks. I've been reading her blog since zaman foundation and today I found out that Arianna Melissa does not exist at all! Semuanya hanya rekaan semata mata.Aku rasa orang yang ada blog sekitar tahun 2009 mesti tahu pasal blog bvlgarigirl ni. Hidup dia sangatlah fairy tales like. Bercinta dengan non muslim Kadazan man, adopt anak angkat, mak bapak kaya, ada lelaki lain masuk line, dan macam macam lagi la.Katanya blog ni dibuat oleh seorang perempuan yang ada blog lain. Orang cakap, blog dia tak famous pun. Tapi banyak persamaan yang orang jumpa dalam blog dia dan bvlgarigirl. Dari tudung meja makan sampai la ke gambar kaki clara dan anak dia orang compare.Memang sama.Huhuhu. No wonder la bila aku fb chat dia, dia tak reply. Bila kita cakap nak pergi Sabah dan minta dia jadi tour guide pun dia senyap ja. Langsung tak response.Rupanya penipu. Gilo.Bertahun lamanya dia menipu semua reader. Siap boleh buat online business.

Ada yang cakap, mungkin Arianna ni betul wujud dan dia yang curi gambar dari blog orang lain.Tapi kalau betul dia wujud, kenapa out of sudden blog dia di private kan? Dan blog perempuan tu pun di private kan at the same time? Huhuhu. Dan kalau betul Arianna wujud, please show yourself so that we do not keep on making assumptions.Prove to us that you really exist.

Patah seribu hatikuuuuuuuuuuuu, bila mengenangkan segala yang engkau bina bersama Kevin hanyalah palsu semata. Why Arianna? Why?

p/s: Ada jugak ye orang yang sanggup buat macam ni semata mata nak rating blog tinggi? Huhuhuhu.If ye pun, letak la exclamation "cerita ni hanyalah rekaan semata mata.tiada kena mengena dengan yang hidup atau mati"  Dah kantoi macam ni, apa pun tak boleh.Malu je dapat.

9 comments:

cha said...

alamak what happen tak tau la plak pasal ni huhu

[z@ck] said...

cha..
http://bvlgarigirl-sebenar.blogspot.com =(

Afifah Nur. said...

Kak! Sama laaa! Dah lama baca blog dia. Kemain kesian la. Mcm2. Tup-tup, penipu rupanya.

[z@ck] said...

Afifah Nur..
tipah tertipuuuuu

oshinz said...

hahaha.. sebelum ni kan dah pernah ade blogger reveal. pastu die masih lagi berdiri mempertahankan diri. tapi even die macam tak betul2 wujud pun, ade certain blogger backup.

Anonymous said...

Saya pun baca blog tu, dan rasa best je dgn cerita dia, coz pernah menjalinkan cinta jarak jauh - Malaysia - Aussie.. siap support dia lagi.. adoi terkena aden.

Rina AVAIL said...

terkejut..akk pon mmg mengikuti blog dia..silent reader..blog dia mcm novel..kisah cinta yg x berkesudahan..br perasan dia lama x update..akk buka td dh private..x sangka tipu

Irfa said...

OH KETINGGALAN SGT
AKAK TAK TAHU PUN KES MCM NI PUN ADA.SEDIH KAN KALAU BERTAHUN BACA DAN RASA MACAM KENAL DIA//RUPANYA KENA TIPU

MAKNUSIA NI MCM2 PEEL

eDdY said...

mungkin die nak jadi penulis novel..hahahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger