Online users

Follower

Saturday, May 4, 2013

=)


Syukur, alhamdulillah! =) Berdebar gila nak check result pasal I didn't do quite well during the interview.Yang cakap banyak, lagi tinggi peluang dia untuk lulus. Sesungguhnya aku tak reti nak mencelah time orang lain tengah bercakap.Makanya, tunggu soalan tuju kat aku, baru aku jawab. Jadi, among six of us, aku paling kurang bercakap. Kerja aku just angguk kepala tanda setuju dengan rakan rakan yang lain. Padahal dalam hati rasa nak tikam je sorang minah ni pasal dia buat macam dia sorang ja tengah interview dalam tu walhal ada lagi 5 orang tengah tunggu turn nak cakap. Pulun kemain.Langsung tak kasi chance kat orang lain untuk bercakap.Huh.Anyway, lega lulus jugak interview ni.

Sekarang tunggu surat untuk posting je la. Mintak mintak la rezeki kot belah belah sini jugak. Amin!

3 comments:

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger