Online users

Follower

Saturday, May 11, 2013

First earning from Blogbuster Campaign


Ini bukan cubaan. Ini betul betul. Aku sendiri pun terkejut dengan amaun yang aku dapat dari Blogbuster Campaign ni. Fastest way to get big cash! Cuba korang bayangkan, ni baru blogbuster campaign, tak campur lagi dengan earnings dari CPUV dan CPC Campaign. Heart attack kejap tengok earnings naik mencanak.Huhuhu.Korang yang dapat email dari nuffnang pasal blogbuster campaign ni, sila la rajinkan diri buat 'assignment' yang diminta. Untung untung dapat lagi banyak dari yang aku dapat ni. Huhuhu. Sekarang ni ada dua blogbuster campaign yang tengah on the go. Acer Hybrid Ultrabook dan Project C. So, jom join!

Million thanks to Nuffnang sebab bagi peluang join Blogbuster Campaign =) Sayang nuffnang!

7 comments:

cha said...

ala tak pandai kene buat video ke?

[z@ck] said...

cha..
alaa..10secs ja akak =)

Mieya Atiera said...

Pergh,,, banyak jugak tu

oshinz said...

okay.. sebenarnya tak reti nak buat. ada juga dapat email. adoi.

eDdY said...

waaaa...bole belanja ni :P

Adila Hassan said...

nak upload kat ne tatau huhuhuuu

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...Utara Mai,

Alhamdulilah...moga anda sukses selalu... lepas nie kena belanja mselim3 makan ... paling tidak pizza nie..

pls: Alhamdulilah mselim3 pun dapat juga... saje mselim3 cari kat google mesti ada yg buat entry nie...sama lah kita..sayang nuffnang hehehe..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger