Online users

Follower

Monday, November 4, 2013

Salam maal hijrah

Maaf kerana sekali lagi ku mengabaikan kebajikan blog ku ini. Huhuhu. Minggu lepas sibuk dengan praktis budak budak untuk Hari Anugerah Cemerlang. Minggu ni pulak busy dengan LDP KSSR. Fuh.Sesungguhnya bila balik rumah terus tidur. Bangun esoknya pergi sekolah for the same routine.Sabor je lah. Tinggal 11 hari je lagi sebelum sekolah cuti akhir tahun bermula.Teruja. Tak sabar nak cuti. Tak sabar nak keluar dari Segamat ni. Hahaha. Actually banyak benda yang aku nak blog kan tapi masa tak ada. Sekarang ni aku selalu update kat instagram ja apa yang aku buat sehari harian. So, if nak tahu, bolehlah follow kat instagram. Tunggu cuti sekolah nanti, insya-Allah berupdate la balik blog ni. Hopefully........

Selamat menyambut Maaf Hijrah. Mohon ampun dan maaf if ada tersalah kata, terkasar bahasa or anything. 0-0 naa =)

3 comments:

tifa anvar said...

Salam maal hijrah. Cuti nnati update lh blog hari2

eDdY said...

salam maal hijrah jugak z@ck..instagram ko apa?

Dyan Myiaa said...

babe!!! hehe sek baik igt dyan lg eh. tkut nk rply kat blog sndiri zack tak bce plak.now rply sni lahh.sme lah kite pn busy jugak hee. zak, bg lah facebook & tuiter or instagram zack senang sikit nak borak hee :D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger