Online users

Follower

Wednesday, February 5, 2014

Reborn

Syoknya bila dapat blogging semula. Terasa macam dilahirkan semula. Gitu. Tadi belek belek balik entry past few years. Hurm. Boleh tahan mengarut jugak aku ni. Hahaha. Tapi at least, ada kenangan jugak di hari tua nanti. Boleh tunjuk kat cucu cicit, ni la blog tok! Kehkehkeh.

Esok ada majlis persaraan guru besar sekolah aku. Dah nak bersara dah GB. Sempat merasa pentadbiran dia for a few months. Tough tapi aku banyak belajar benda baru daripada dia. Kudos to her. Kalau bukan sebab dia, aku tak kan tahu selok belok panitia. Tema esok kuning. Hah. Hentam sajalah pakai baju kuning yang ada. Malas nak beradon sangat. Kang dia cakap macam seronok pulak dia nak pencen.

Ok la semua. Sedikit saja coretan untuk malam ni. Ada masa, I update lagi noh. Toodles!

2 comments:

eDdY said...

kite akan sentiasa belajar..dari semua org sekeliling kite..xkan berhenti sampai bila2..

Iz Malazi said...

bile gb aku plk nk pencen niii

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger