Online users

Follower

Friday, April 17, 2015

Hong Kong Trip : Madame Tussauds

So, after Ocean Park, we took a bus and a peak tram to go to The Peak. For your information, The Peak is the famous vantage point for the tourist to enjoy the scenic Hong Kong. From this point, you can see the whole Hong Kong. Such a beautiful scenery. 

Terleka sekejap dalam bas and ended up getting off at the wrong place. We had to walk and redah all the heavy traffic to get to this tram picking up point. Selamber dek je lintas jalan without using zebra crossing. Huhu. 

We visited Madame Tussauds. It is recommended for you to purchase the ticket online as it is way much cheaper than walk in price. However, there was a time slot that you have to choose when purchasing it. Means that you can only enter the place at that time and can stay as long as you wish for (Last admission is at 9.45 p.m) Jakun kejap tengok patung selebriti kat sini. They looked freakin' real! Depa letak patung Jackie Chan kat depan entrance and charge people who want to take photos of him. Yang lain tak pulak. Maybe because Jackie Chan is a sensation there. Sebab kena bayaq, so tak dak la gambaq dengan Jackie Chan. 

 Nicole Kidman

 Angelina Jolie. If only she was real, Bob would be the happiest person in the world. Hahaha.

 Ni tak nampak real sangat. But I had fun with him. =p

 Andy Lau. Selalu mix up dengan Aaron Kwok para para sakura tu.

 The hottest couple.

 Late Princess Diana.


 Hitler.

 Albert Einstein.

 Marilyn Monroe.

 Audrey Hepburn.

 The tallest basketball player. Tegha Bob yang tinggi sado tu pun kalah dengan mamat ni.

 Maria Sharapova.

 Muhammad Ali.

 Madonna.

 Okay. Gaga tak tinggi mana pun. Aku lagi tinggi. Huahuahua.

 Hugh Jackman a.k.a Wolverine.

 Iron Man.

Good job Bob. Boleh pi casting movie lepas ni. =P





Sun Wukong pun ada!
This is only a few..Ada banyak lagi. Tak terupload semua kat sini. Nak tengok, kena datang sendiri.
Happened to be it was my birthay. So abadikan la kenangan kat sini. Cewah. 2014. Dah lama baru up entry. Hahaha.

Lepas tu kan, masing masing lapaq. Makan kat Bubba Gump Shrimp. Seumur hidup tak penah makan. Even kat Malaysia pun tak penah jejak kaki kat kedai ni. Tup tup kat Hong Kong pulak merasa benda alah ni. Sedap rupanya. 



 I love deep fried food. =P

7 comments:

miss eimanhikmah said...

Seronoknyeeee

Aisumi Chan Kawa'i said...

hye zack!! ^_^ syioknya jalan2.. ingat sumi? hihii.. dulu kita penah jumpak kat aloq staq dpt ceklat dri zack..

Dewi Aja said...


Fotonya keren banget!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

dongmei pan said...


Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

Kak Mahh said...

Nampaknya akak kena repeat Hong Kong lagi.

lia ummiirfan said...
This comment has been removed by the author.
lia ummiirfan said...

saya pun baru balik dari HK tapi tak dan ke Madame Tussauds ni.. huhu..

Jom follow saya

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger