Online users

Follower

Monday, April 13, 2009

10 benda pasal aku

aku telah di tag oleh kak ida..so here it goes

1st, insert this badge or the pic above to inform u have been awarded



2. Make sure you take the pic and said it is from PULAS PERUT

3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself ...

1) suka gigit kuku..memang skala 10 la suka gigit kuku since i was young

2) aku umur 20 tahun ye..ramai cakap aku mature cam umur 20+..OMG!

3) penah habiskan sayur keladi satu periuk besar seorang diri..kempunan punya pasal.

4) suka aktiviti yang lasak seperti bungee jumping,water rafting,paintball tapi belum ada kesempatan untuk cuba..anyone nk offer kat aku?

5) waktu umur 13 tahun,aku masuk asrama.tertinggal pencuci muka Safi kat umah.bila balik,tengok dah habis.syak adik laki aku yang guna my cleanser.tanpa fikir panjang, aku tuang bedak kat muka adik aku time dia tengah buka mata seluas alam.nah! menangis dia..padan muka!

6) aku adalah ga..gap..comes from my late daddy..maybe korang tak perasan sangat kot..tapi da fact is..aku gagap!

7) ada penyakit hyperhidrosis iaitu simptom tangan berpeluh tanpa ada sebab.tangan akan selalu berpeluh tidak kira masa.kadang-kadang rasa stress sebab pegang pen or kertas pun terpaksa berlapikkan tisu..especially time exam.

8) ketinggian aku adalah 166.5 cm dan berat 55.5 kg..BMI aku normal..yeah! aku perlu maintain..ketinggian aku ini memberi kebaikan dan keburukan. baiknya ialah boleh nmpk dunia lebih jelas dari orang pendek, tapi buruknya bila nak cari kasut selalu tak ada saiz..huu...

9) selalu mimpi buruk di malam hari.pernah sekali aku mimpi aku hampir di rogol.nauzubillah.mungkin aku yang salah kot.jarang baca doa tidur! dan aku senang bermimpi.

10) a good listener but a bad adviser.jadi pada kawan-kawan yang punya masalah..do feel free to talk to me..i'll just listen and shut my mouth.

4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow u) and mention their names in your blog

1. Philocoly
2. Mr Daha
3. Mucuk shomot
4. Nasriah
5. Ara

5. Don't forget to go to their blog and tell them they have been tagged!!

9 comments:

nas said...

pirah,
knapalah ak..
ak x dak benda mau digatu..
huu~

[z@ck] said...

nas..haha..tpu..byk bnd yg ang kna gtau..sll bermimpi berkawin ngn org tua yg kaya dan x mahu anak kn..hehe

me|an!s fufu|al!Ce said...

hahaha... yup3..
btol3..
dliu nas aim nk kawen ngn paklah pas wife dia xdk..
pas2 paklah kwen ngn jane 2 dia frust tert0nggeng
hahahaha

*nas im waitin ea.. bla mau siapkn tag??

singamaraja said...

Singamaraja reading your blogs

Ida Athanazir said...

mana nak perasan u gagap sayang, interact thru typing je. Mana pernah bercakap face to face

philoColy said...

zack dear..
tag ini syeza da dpt..
hehe..
papepn thx tau dear..
;)

Mr Daha said...

Ha3.. thanks for tagging me.. :P

...aRa... said...

argh....kena tag lagi...neway thanx ya pirah..

[z@ck] said...

anis : hahaha..ad yg stuju ngn ak nmpk..hehehe

singamaraja:thanks 4 reading my blog

kak ida: hehehe..i mean ppl around me

mr daha : jwb jgn x jwb

ara : u're welcome dear

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger