Online users

Follower

Wednesday, April 15, 2009

untuk abang.

to abang.. if u happen to read this,,sempena hari jadi abang yg ke-17, here's the wishlist for you :
  • belajar-belajar la pakai .....
  • belajar makan sayur dan ikan.jangan asyik nak makan ayam dan telur je.
  • tahun ni abang exam SPM kn, akak nak abang dapat straight A's untuk semua subjek..jangan jadi macam akak..huuu...
  • cuba jadi jantan sikit.jalan jangan macam perempuan! akak tak suka.
  • cepat-cepat cari awek.hahaha..akak menggalakkan ang ni.
  • moga panjang umur,bertambah macho dan jadilah adik yang soleh dan taat pada perintah akaknya..apakah??
selamat hari jadi ke-17!! nanti cuti semester ni akak buatkan spaghetti untuk abang ok.satu periuk aku jamu kau.

16 comments:

...aRa... said...

pirah tlg wishkan kt dia k??

Cx Bob said...

aku nak gak zack!!

theBluesman said...

Don't tell him to aim for straight A's but to aim for 9AS's or 10A's which are more quantifiable. When aiming for something, aim for something which are quantifiable. This is true in many aspects of life, remember that ya.

farah haris said...

anyway,
adek zack, all da best!

er..adek zack..
akak farah btkan spaghetti nak x?
kite kan adek bradek gak? hehehe


mati kne ligan dgn zack pasneh!
wawawawawa

mamma mia! said...

bg la g string. mne tau die suke?? muahahaha!!

Ceera said...

hahahaha.. lelaki kat umah memang tak suka pakai sepender ler.. tapi kalau kat luar pun tak pakai.. memang sesuatu kot..

adalicious said...

abang tak mau rasa masakan kak ada plk ke? boring la kak zack masak x sedap!! hehehehe

infinity1811 said...

isk awat komen pelik2 byk gle untuk post nih...padahal spender je..hehehe...btw epi bday kembar kepada adikku yg tulen...heh?

[z@ck] said...

ara : ok ara..hehehe

cxbob : ang nk spender ke? hahaha

thebluesman: yup..you're right..

farah : tau ke masak spageti..nasi pn x lpas..hahaha

mammamia : g-string? hahaha..mampuih x pakai

ceera : 2 la masalhnya..bukan takat kt umah je...kt luar pn terbawa2 pe'el x pkai spender 2..huu..trouble toi

ada: kak ada mana reti masak western food..hehehe..ayam masak cili api reti la..hahaha

[z@ck] said...

infinity: tgk gmbr di atas..posing sebijik cm adik ang..hahaha..kembar2

mR SyamEL said...

ahhaha...
btoi2...
nnt ang ajaq dia hd...
konpem pkai spender lps neh...

tips pemakaian spender..
bli la yg besaq n selesa...
bagos!!!
wakakaka...

Mr Daha said...

ha3.. xbleh blah tajuk post ni.. sungguh menarik perhatian. Ptt la banyak org komen. :D

Hafiz-u-ddin said...

tak baik la...

kenapa ada caption

cuba jadi jantan sikit.jalan jangan macam perempuan! akak tak suka.

apa cer????

Hafiz Abdul Malek @ HM said...

hehe.... boxer pilihan syamel yg setia... hehe... tu psl nak besaq je... wakakkaa

Good Boy In Charge said...

itu abang kandung kau atau abang dalam bracket?

wah, kotor gila abang kau tidak pakai spender. dan percaya atau tidak, word verification aku adalah CURAPT.

CURAPT!

sol said...

ya rabbi! wah! malu lah beliau tulis cemni kat public!! nuuuuuuuuu!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger