Online users

Follower

Thursday, April 16, 2009

perempuan pandai mengada

agaknya sekarang memang musim dapat award kot.terkena tempias ABPBH gamaknya.jadi lagi sekali aku ditag dan mendapat award dari cik yanasensei.

Syarat2 menerima award ni:

1.Pastikan jantina anda adalah perempuan

2.Copy badge sebagai award anda

3.Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan

4.Pass kan award ini kepada girl-friends anda

Jawapan:

  1. Bila shoping macam-macam benda boleh beli.make-up,baju,aksesori,kasut,tudung,perfume dll..laki ada ke yang pakai mekap segala? tak ada kan..kalau ada pun..sikit-sikit saja.gaji banyak-banyak habis kat aktiviti ni lah.bangga2.
  2. Boleh melahirkan anak.Bangga mampu tanggung satu lagi nyawa kat dalam rahim selama 9 bulan.Tetiba tak sabar nak merasa mengandung..apakah??
  3. Perempuan boleh uzur.Boleh tinggal puasa.hahaha.
  4. Tahu buat kerja-kerja rumah seperti basuh pinggan,sapu sampah,basuh baju,memasak dan berleter..bla bla bla..
  5. Boleh pakai baju cantik-cantik.baju ada kerawang,labuci,lining sini sana,lip lap lip lap..laki sanggup ke pakai baju cam ni..huhuhu
  6. Lelaki tak mampu hidup tanpa perempuan.Tapi perempuan boleh hidup tanpa lelaki.mari sokong aku!
  7. Pandai menggoda,mengada-ngada,manja-manja dengan lelaki kot.ok..aku da merapu dah.
Maka dengan ini aku pass kan tag ni kepada 5 girl-friends aku :
  1. adalicious
  2. mamma mia
  3. farah
  4. wani
  5. azuliana
p/s : kutip award ni ok.aku edit bagai untuk kamu yang cantik-cantik belaka.

8 comments:

Cx Bob said...

hahahaa..
tak saba nak ngandung?
apakah?.
wahahaha

nas said...

pompuan mmg best!!

~miena^^ said...

weh add ak kt follwer balek..
hahaha pirah panjang!
ni miena pendek!kakaka

Good Boy In Charge said...

alah. mana aci dpt award.

time ni lah nak nyanyi IF I WERE A GIRL ni.

Ida Athanazir said...

no 6 memang aku sokong... tapi tak tau lah i boleh hidup tanpa lelaki.

no 2- ngetop abis!!

UsE_RiEz said...

no 6 hanya mitos.. haha

[z@ck] said...

bob : hehehe..sifat2 keibuan sudah kelihatan..hahaha

nas : yeah!! pompuan mmg bes..

miena : ye..ye..miena!! long time no c

[z@ck] said...

good boy in charge : ko nk award gak ke? nnt ak bg ko k..hehehe

kak ida : no 2 ngetop bis kn..kak ida da pnah alami 3x mst byk tips kn..hehehe

use riez : mana ad mitos..btol la..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger