Online users

Follower

Sunday, June 28, 2009

jangan lupa pakai deodorant

Hohoho..finally dapat buka blog.Bertungkus lumus refresh page sampai dapat.Aku tak tahu la napa asyik kena block dengan Sonic Wall.Nak kata blog berunsur lucah, tak gak.Politik lagi la.Hahaha.Last Saturday lepak rumah Pak Su dekat Laguna Merbok.Sambil tu nak tempah baju batik.Asyik duk hentam baju batik maktab je sampai dah luntur colour.Haha.Memang suka pakai baju sampai lusuh.Sambil tu boleh bergosip dengan Amalia, my cousin.Dia tengah cuti sem.

Balik maktab pukul 9 malam.Pastu konon nak update blog la.Sekali kena block.Hoh.Hampa ok.Maka, aku tidur awal semalam.

Bangun pagi, pergi kuliah.2 jam sajork.Pastu balik bilik,sambung tidur.Macam badak sumbu.Kroih kroih..Petang keluar jumpa Fie, kenalan blogger, atau lebih dikenali dengan nama Luth Textile.Famous dia ni dalam dunia blog.First time jumpa dia depan-depan.Sebelum ni baca blog dia je.Sori la Fie, awak kena tunggu saya lama.Saya ni cik wi sikit kalau bersiap.Pergi lepak kat Makbul,seronok duk bercerita, sekali air tumpah kat seluar aku daa..Hahaha.Lawak2.Ada sorang aci asyik pandang kitorang je.Tapi aku rasa dia banyak pandang Fie dari aku.Hahaha.Dia minat Fie kot.Ada bau kurang menyenangkan.Bau ketiak orang.Serius tengik gila.Aku tak tipu la.Bila pak cik belakang blah, bau makin hilang.Ha..sah! Ketiak pak cik belakang yang bau tengik.Hahaha.

Looking forward to meet other blogger as well!

p/s : Moral of the story, jangan lupa pakai deodorant. =)

13 comments:

Luth Textile said...

aduhai,
saya wangi la zafirah..

Att Ashburn said...

xnk jupe sy ke?
dh lame sy nk jupe cik fira..huhu

princess hearty said...

yeah zack.. msa mencr utk print application form. lalala

aizul said...

huahauhaua..

betul2

skong!!

sila pakai deodorent!

joegrimjow said...

jom buat perjumpaan blogger!!

adawiah.zaini said...

pakailah deodorant mcm cik fira. jom jumpa i esok ye firaa

[z@ck] said...

Luth textile : sapa kata dia busuk..hahaha..perasan

Att : xjemu ka muka ni duk kutip duit dlm kelas..hahaha

princess hearty : huih..xdok la smpi cm 2 skali..hahaha

[z@ck] said...

aizul : brave for men, hope for woman..dua2 wangi..hehehe

joegrimjow: jom!!

adawiah.zaini : ee...ap fira2 ni..geli2..

NaZiM AbD MaLek said...

hahahahaha...
bau jantan..
xska eh??
hek2

xmO pakai!!!
xmO pakai!!
hahaah nah ketiak !!!

mamma mia! said...

luth ke pacik tu?? komen die mcm die terase tiak die tengik. wakakaka =p

Luth Textile said...

cabul btul mulut si mama mia tu..

[z@ck] said...

nazim abd malek : hoh! xmo2!!

mamma mia : dia melawak ja kot..

luth textile : oopss..! =P

Pamee CliQue said...

sapela yang kuarkan bau kat korang 2..
bagitau aku..
meh aku nk g blasah!!!hahahahha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger