Online users

Follower

Monday, June 29, 2009

Mini gathering ex-MRSM PDRM

Aku, Usher dan Fizi

Best, fun and enjoy to describe mini gathering ex-MRSM PDRM malam ni.Mini la sebab ada 4 orang je.Hahaha.Aku, Usher, Fizi dan Kak Yon.Tapi aura kitorang, satu kedai boleh rasa.Pung pang pung pang bercerita sorang-sorang.Pertemuan diatur last minute lepas aku mengadu kat Usher nak jumpa dia.Last aku jumpa bulan 3 yang lepas if tak silap.Alang-alang dia still cuti lagi and duk kat Bedong je pun, which means tak jauh la kan dengan SP, aku ajak dia lepak kat maktab.

Dorang datang amik aku dan Kak Yon then terus pergi buka puasa dekat menara jam.Nafsu serakah merajai diri bila aku bantai nasi goreng ayam padprik dan sate tanpa henti.Sapa suruh dorang usung aku sampai pukul 8 malam still tak buka posa lagi.Huhuhu.

Usher bajet cute.

Usher nampak kurus sikit.Rambut tak payah cakap la.Memang suka bela rambut panjang dan tebal.Bila tanya bila nak ada awek, dengan selamba dia jawab:

" Aku malas nak ada awek, aku nak kahwin terus.Tak de la awek aku nak curang-curang.Rahsia rumah tangga bahagia."

Lepas tu gelak mengekek.Hahaha.Bagus la tu Usher.Sekurang-kurangnya boleh elak maksiat.

Fizi the keding malu-malu kucing.

Fizi lak still macam dulu.Sekarang study kt UniKL.Fizi tak banyak yang berubah.Badan duk sekeping tapi duk syok sendiri konon ada muscle.Aku and Kak Yon admire pinggang dia.Bak kerengga you know.Hahaha.Rambut pun pacak sana sini.Ada style!

Dari gosip-gosip liar xoxo sampai la ke cerita budak-budak minta sedekah menjadi topik perbualan.Fizi takut kat pak cik minta sedekah.Takut kena cabul.Hahaha.Acting harus tip top.Tiba-tiba je angkat call, buat-buat busy jawab phone.Padahal handphone senyap je dari tadi.Tsk.

Kak Yon dan aku yang sahih cun.Wawawa.

After makan, dorang ajak pergi karaoke.Hoh.Excited tapi segan la.Sure-sure la dorang tangkap leleh nyanyi lagu-lagu Salem, Awie, Hattan dan sewaktu dengannya.Segan mak cik.Tak pa la Fizi.Kalau ang bagi aku angkut geng-geng karok aku, konfirm aku tak tolak.Hahaha.

Aku memang enjoy la lepak dengan dorang tadi.Dah lama tak gelak cam syaitan.Fizi, jangan lupa mai jumpa aku kat airport time nak fly naa..Usher, nanti aku tolong adjust mana-mana awek cun untuk ang ok!Terima kasih la banyak-banyak bawa anak dara ni jalan-jalan.Hehehe.Nanti jumpa lagi!

Credit to Kak Yon 4 da picture. =)

p/s :Kat MRSM dorang panggil aku Pirah. Sungguh tak glamour.

p/s/s : Usher ingat Gossip Girl cerita Korea.Tsk Tsk. (T T)

14 comments:

Ilham Liyana said...

usher klo rmbut pendek ok sket kot~
HAHAHAHA. adeh la lma x tgk hampa2.
gossip girl cita korea? ceh usher ni dok mna nih x up to date lgsg. ekeke.

mimi mimi. said...

wah~~
bestnya..

*tiba2 lapaq sate

~ceRRy beRRy~ said...

wahh..
bestnyeee...
dpt gak wat gathering cuti2 ni..

eh2..
kem slm sket kat budak rambut pacak2...
kata, ifa yg call die smpi hp x bunyi2 tuh..
kehkehkeh...

Luth Textile said...

wakakak.. sian..
pegi semayang terawikh tak u?
hahahha

suezensuzanna said...

wah....mrsm polis...mmg ader ekk...ok ok:P

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

gathering ni takde beremosi keh jumpa sahabat lama hehe

[z@ck] said...

Ilham Liyana : Dorang cakap if rmbut pendek x style..Tsk.

mimi: Sate kt menara jam sedap.byk lemak.hehehe

cerry berry : Hahaha.OOoo..Curang ek

[z@ck] said...

Luth Textile : Terawikh sorang2 kt masjid.hehehe

suezensuzana :Tsk Tsk.MRSM tentera pn ada akk oii..huu...

RichealPhil: Tak de nya nak beremosi.Hati batu sekor2..

Arteta said...

ceh
kira gathering ex mrsm dia ja
sksat bla nak buat?
lololo
haha

[z@ck] said...

arteta : Eleh, kalau bt tp x dtg bt pe..Dia kan da sombong sekarang ni.

mamma mia! said...

banggala mnjadi dri sndri wlupn nme x glem.

yon said...

nk sapu tgn blk...!!
huuhhuuuu....

DeVoTeD LiLy said...

weyh..
siyies ahh usher comel..
lalalla..
dlu aku takot gle ngn usher..
muke die cam nk belasah org..
pijie rambot cam cite korea je..
hahha..

pirah..
usher kate gossip girl cite korea..
pwe aku ckp eiffel i'm in love cite korea..
hahhaa..

Mard said...

4 org x sesuwei kot nak di panggil "mini"... ha, pekata jadik "nano gathering"...? hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger