Online users

Follower

Wednesday, July 1, 2009

Si comel


Yeay! Bertambah koleksi anak buah aku. Dah dekat sebulan cousin aku, Kak Fathiyah selamat melahirkan baby girl yang diberi nama Firdanah Rusydina.Aku je yang lambat tahu.Berbelit lidah mak long nak sebut nama kau baby girl.Dorang ni meneruskan tradisi pangkal nama dengan huruf F dari atuk sampai la ke cucu.Kalau macam tu, aku pun nak teruskan tradisi pangkal nama Z la.Memang ada niat pun, cuma kena tanya juga pendapat bakal suami kan.Kot kot la dia tak berkenan.

Tak mahu cakap panjang, tengok je gambar si comel ni.

Hahaha.Saya pun nak pakai shades gak.

Lalok sorang-sorang.

p/s : Suka nama Atisya Zayana yang bermaksud Yang cantik dan rupawan.

p/s/s : Patutnya ni post time awal Julai, tapi silap setting..terus jadi latest post yakni 5 Julai.Hahaha.

10 comments:

imanshah said...

wah awak bila lagi nak dapat baby

[z@ck] said...

erk...hahaha..sapa bapaknya??

adawiah.zaini said...

atisya tu sapa ?

ezzaty said...

zafirah..
comel nya..tembam gila..
geram!!!
hehe..

Luth Textile said...

COMEL.. MCM MAKCIK DIA.. HARAP DIA TAK LA BESAQ GEDABAK MCM MAKCIK DIA TUH.. HIHIHII..

[z@ck] said...

Adawiah.zaini : atisya 2 nama anak aku..hahaha

ezzaty : hoho..like niece..like auntie..hehehe

luth textile : hoh! jeles!

ezzaty said...

auntie dia slim..
xchubby..
=)

[z@ck] said...

ezzaty : hohoho..chubby ouh time kecik2 dulu..

shazika said...

kenapa budak tu pakai spek?

ezzaty said...

ada org nk kata dia comey time kecik2 dulu..
hahaha..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger