Online users

Follower

Sunday, July 12, 2009

Haish

Bila kita ada masalah, kita cari kawan untuk luah perasaan kita.Selalu kalau perempuan ada masalah, dia cerita kat laki, macam tu jugak sebaliknya.Siapa suka ada prob? Buat serabut kepala otak je fikir kan.Tapi, kalau tak fikir pun serabut juga.Haish..Pening akak..

Bagi aku, aku suka simpan sensorang bila aku ada prob.Bukan aku tak suka share dengan orang, cuma aku rasa tak perlu kot nak canang kat orang.Buat orang lain serabut je kan.Dan aku gunakan medium blog sebagai tempat aku luah perasaan.Lepas tu, bila dah post, esok pergi kelas, akan ada yang bertanya kat aku.

"Zack, kenapa bla bla bla bla...??"

Ini menunjukkan dorang baca blog aku.Aku tak marah dorang tanya aku coz aku yang gedik bercerita kat blog dan blog memang untuk dibaca oleh semua kan.Kalau nak berahsia baik tulis kat dalam diari je.

Sekarang aku dirundung lagi satu masalah.Biarlah aku sorang je yang tahu.Semalam siapa yang on YM mesti tahu status aku apa kan.Haish.Bongoks betul la.

Yang pasti, kepercayaan aku pada dia dah makin pudar.Kau pujuk la macam mana pun, aku tak kan percaya kau dah.

The end.

p/s: To lalat, thanks for listening. =)

14 comments:

mamma mia! said...

fuyoh marah betul nih

silly milly said...

sabaq zack...
even tatau apa pon kan...
by the way...
sbb baca blog zack pg jumaat...
nmpk psal cheezy chikaroni tue, azu p cs tros ptg tue...
hehehe...

infinity1811 said...

aku de dlm blik...lalat gak yg ang cr nk luahkan perasaan...*sentap*...hehehe...binatang ijau pon sentap ngan ang...depa laei rmai tp lalat gak jd pilihan ati.haish.

[z@ck] said...

mamma mia: persetankan semua itu..huh!

azu: ye ke..sedap x ?bg zack besa ja.

infinity: bukan tanak crita kat ang.aku rs biar la aku simpan bnd ni sensorang.

QisTina said...

hmmm..luahkan je ape yg terbuku di hati tue,
blog mmg tempat utk meluahkan segalanya.
trust me. u feel better after throwing everything inside the blog.

KyRon said...

fuyyooo...kes parah ni..dun worry,yang patah tumbuh yang hilang berganti..jgn putus asa dgn jodoh dr Allah..(ahaks,bajet tau je citer ang)

Luth Textile said...

ingat, walaupun kita bebas menulis apa sekali pun, jaga sama ye sapa yang terkandung dihati tu supaya kita tak berbebas dari had sebagai penulis.

biasala, bila perasaan tak menentu, kalau boleh apa pon nak tulis, itu ini. it's ok..

mimi mimi. said...

S.A.B.A.R, sabar..hee
tingat dialog cekgu Syuhada

joegrimjow said...

ikut kata hati

oranglidi said...

Siapa suka ada prob? Buat serabut kepala otak je fikir kan.Tapi, kalau tak fikir pun serabut juga.Haish..Pening akak..

- wa stuju statemen ni! ahaha.. konklusinya, simple kan hidup, problem lesap.. haha! (ape ntah wa ngarut)

adawiah.zaini said...

bersamamu. walau ke mana jua.....

alidamahmod said...

masalah mmg akan membuatkan kita runsing tetapi dengan adanya masalah, kita akan jadi lebih kuat, ingat ya Zack, sesuatu yang berlaku pasti ada kebaikannya, lebih baik tau dari sekarang sebelum terlambat kan....

ratu kg.

Softtouch [Hanim] said...

tulah kan ade yg mggunakan blog sbg tmpat curahan perasaan atau masalah...ape2 pun sabar yer dik

[z@ck] said...

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA.

Zack is back to her normal state.. =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger