Online users

Follower

Friday, July 17, 2009

Jiwa kosong

Aku tak faham kenapa mesti ada juga spesies lelaki yang suka berdrama ek.Cakap putar belit, kona sana, kona sini.Bila kantoi, mula lah create story lain pulak.Kalau ye pun nak balas dendam or kecik hati dengan aku, tak payah lah sampai macam tu sekali.

Kepada yang bercouple di luar sana, jujurlah dengan pasangan anda.Even bagi yang belum bercouple pun, berkawan biar ikhlas ye.

Jiwa kosong.Chow.

11 comments:

oranglidi said...

ya.. berkawan biar beribu, bercinta biar jujur

mimi mimi. said...

jum dgq lagu kantoi kt belog aku...
ngeh3

BISKUTMARIE(",) said...

be-drama bkn gaye aku, huhu...
jiwa kosong = jiwa kacau

ini q i L L said...

both sexes ckp putar belit
major laki a kot. hehe

<< s| tED| >> said...

be cool zack!! sesuatu yang trejadi pasti ada rahmatnya :)

hanilopiplopz said...

sabar.... g sepak je sape yg berkenaan tuh.. hehe

Mr Daha said...

Hm... biasa la tu zack.. dah nama pun laki.. sabo jela ye.. :)

sha89 said...

haa biase la tu manusia..xkire laki/pmpuan...klau dh nk dkat kantoii msti akn kona sane sni...

tp last2 terkantoi jgak kn...isk2..

xsuke laki cmtu~

sabo jelah zack~

mamma mia! said...

hmmm

KyRon said...

uhuk..uhuk..(batuk)
laki y pandai putar belit xlayak jd bf
layak jd lawyer je

Orang Senyap said...

macam ada something happen jer kat you jer nie zack?? ui, bawak sabar banyak..

kalo part memputar belit nie i think both gender do it.. i mean often.. but yang mana yang slaloo tue maybe guyz kot.. eheh.. sowee..

mereka nie patut cebur dalam bidang motivator tau.. suka cakap putaq belit.. hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger