Online users

Follower

Saturday, July 18, 2009

SPONTAN

Korang pernah tengok SPONTAN tak? Serius lawak gila.Kalau korang yang mana ada problem dengan couple korang ke, or stress study ke, apa kata korang tune to channel 132 Astro Warna, pukul 1o malam setiap Isnin.Ha.konfirm hilang stress woo tengok benda alah ni.Kalau yang mana tak ada astro tu, kat Youtube pun boleh tengok.

Hos program ni Sharifah Syahira, the mengandung girl tu. And main player dalam cerita ini terdiri daripada Afdlin Shauki, Din Beramboi,Douglas Lim, Zizan and satu lagi artis jemputan setiap minggu.Ha..kenapa aku cakap player? Kau tengok lah sendiri.Hehehe.

Setiap episod ada segmen-segmen yang berbeza.Basically, dorang kena buat task yang dibagi secara spontan.No script-script ok.Lantak kau la nak cakap lucah ke apa ke..yang penting haruslah spontan dan lawak ok.Tak rugi lah kau tunggu tengok cerita ini.Sebab memang lawak nak mampus.Bak kata Wan lawak sampai terkentut-kentut.Pruuuuuuutttttt! Kahkahkah.

Aku minat lawak-lawak Afdlin and Zizan ni.Dorang buat la lawak sengal tera mana pun, aku boleh gelak guling-guling atas katil.Kira SPONTAN ni pilih the right person la untuk jadi player dalam program ni.

Aku dapat tahu pasal program ni pun dari cousin aku.Kebetulan sekarang aku ada kat rumah kan.Ceh..nak bagi tahu gak aku balik rumah.Hahaha.Lepas ni, konfirm aku buka youtube di waktu lapang setiap hari..semuanya kerana SPONTAN.Hehehe.

p/s :Laughter is the best medicine! =P

19 comments:

QisTina said...

seriously lawak??
nanti tina check it out kat you tube.

AkuAyie said...

aku penah tengok sekali jek. Dan 1st time tu gk aku gelak mcm nk rak. Haha..

diorang pasang time malam last orientasi. Memang ilang masalah ar nengok gameshow tu. Huhu...

<< s| tED| >> said...

tak pernah tgk .. tp nak tgk..:)

azuan said...

ku bary tahu...
6t aku tegok...hahha..

mimi mimi. said...

family ak mmg minat gak weyh...
smpai nangeh2 ak gelak..
tambah2 din beramboi sengal...
kekekekek

[z@ck] said...

Qistina :Yup..serius lawak..hikhikhik..tgk byk kali pn x jemu..

AkuAyie: Ha..lawak lagi dari show Lu Pikir La Sendiri rasanya..bg ak la..hehehe

tedi : tgk jgn x tgk..

[z@ck] said...

azu : check..check..check it out!

mimi :hahaha..tgok x segmen pemberita berkepala 3? sengal nak mampus..

Orang Senyap said...

eyh? yeke best? xpernah tengok lagi.. nak try you tube la..

astro patut kasik komisyen kat you nie tau coz bagi promosi percuma wat dowang.. hehe

ini q i L L said...

ei serius kelakar kn
dorg cm xd prob je nk wt lwk spontan
tp skg xleh tgk da. hostel xd astro. uuuu

The Confession Of An Adventurer said...

yup setuju sm sekali wahai k firah.
laughter si teh best medicine

selalu gelak ni leh awet muda.:P

Mr Daha said...

Ooo... cite ni ala2 citer "Who's Line Is It Anyway" kan??

Yg mana diorang kena wat performance secara spontan.. :)

kojah said...

cantik seyh kwn kamu yg model tuh...ops!tercomment kat cni lak...ampunnnnn

[z@ck] said...

Orang senyap: hahaha..ni bukan promot..sj je rs korang ptt tgk gmbr ni..pd yg suka gelak la..hihiihi

ini qill: tgok kt youtube je yaang..

Faten Aliyya:hahaha..kira akk ni awet muda la ek..hehehe

[z@ck] said...

Mr Daha :ha..exactly..! =)

kojah: see her fren la..hahaha

Softtouch [Hanim] said...

xpernah tgk lah dik...xamik pun pakej tu...kalu tgk u tube..memanjang hang lah, sangku2 lah..

Wan Salleh said...

memang seronok tgk rncgan ni..lagi2 ada zizan n afdlin..best..tgk jgn xtgk..tgk jgn xtgk..

sha89 said...

waa kite xde astro...nk tgk tv skrg ni pun xtertngok sbb xde mase..

tp klau dh ade afdlin...shira...zizan..din beramboi..cnfem2 lawak gilerr..

ok2 nk cri kat utube nnti...

aku pun mnat zizan jgak....srius smpi nanges2 gelak tgk lawak die hehe :)

thnks zack utk post yg berinfomasi ni hik2..

Azi$M@t_BaDU+ said...

bez taw spontan nie.....
die bg aku byk idea nk wat lawak dlm stiap psmbahn y aku buat....
hehehhehhe

Hannanika Chan said...

ha. setuju sangat yang cerita ni tiru 'whose line is it anyway' :)

bagus. msia dh maju :D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger