Online users

Follower

Sunday, August 30, 2009

Busuk punya orang

Ok. Siaran langsung dari maktab tercinta. Banyak discover benda baru dalam bilik. Since every cuti kena kosongkan bilik yakni sumbat semua dalam loker bagi clear tak ada apa langsung dekat atas meja dan katil, aku pun sumbat saja selagi boleh. Just tinggal baldi and toiletries dekat bawah meja. Mak cik yang mai kursus time cuti ni suka hati pedajal aku punya baldi buat basuh baju dia. Mak cik, saya tak kisah kalau mak cik nak guna baldi saya. Tapi awat tak buang air basuhan dalam tu? Huih.Mak cik tak pernah basuh baju guna tangan ka sebelum ni ?Duk besa pakai mesin kan.Tsk. Terpaksa la aku yang buang kan. Dah nak isi baju busuk aku pula. Hari first balik dah ada baju busuk. Nampak sangat busuk punya orang. (@_@)

Buka puasa nafsu macam syaiton nirrojim. Lauk tak mahu kalah. Kuah melimpah ruah. Nasi tak ada la menggunung sangat. Murtabak lagi. Habis makan, mengalami masalah nak bangun. Sengkak perut. Terpaksa longgarkan getah seluar. Teruk punya perangai.

Bilik berbau segar febreeze. Roomate sembur katil aku macam nak siram pokok pam merimbun. Bertambah la peta dan wujud satu organisma baru di katil ku iaitu Amoeba. Tompok-tompok taik unta. Kalau tak faham tak pa. Buat-buat faham.

Soalnya entry ni ditulis jam 2 pagi. Maka, idea yang dicanang di sini agak kurang memuaskan. Selamat bersahur semua.

20 comments:

Monkey D Luffy said...

tak puas hati jer ni

kena wujudkan kaunter Roomate Service ni

julietANNA said...

huih.agak pening kot baca entri 2pagi.haha.
tu patutnya u kena report kat pej kolej tu.baru bestttt.

oranglidi said...

ala.. makcik tu pelupa kot..

bersangka baikk

jom memaapkan orang2 di bulan mulia ini. hehe..

iza iziana hasan said...

bussuk punya olang =)

DoDu@HaHA said...

hahaha.. standard laaa tu.. cikgu2 kursus.. sengal2 sket diorang neh..

Mr Daha said...

Ha3.. sabo jela ye zack. :)

weh, layout baru siot.. lme xsinggah blog ko.. aku pn lama xupdate blog.. Br je update td. :)

~ceRRy beRRy~ said...

uikksss...
selamba jek makcik tu gune baldi org..hehehe..

sabar zack...

<< s| tED| >> said...

wah!! tu yg susah bila kit abercuti orang lain di zinkan guna bilik kita.
barang2 privacy abesh lah..

kalau dia buat macam bilik dia sendiri.. lagi lah..

talak guna punya olang!

Boo™ said...

mk cik nyanyuk kot.
da tue :)

aty said...

kami pon anti jgk kt org yg gna brg org pastu tak bg blik in good condition..
huhu..

gewd-gurL said...

kesian makcik tersebut.
=p

Just Me said...

lucu bangat kamu sih...huhu

shazika said...

sis..

camat ari ra..puasa

[z@ck] said...

Monkey D Luffy..
roomate pun mengalami masalah yg sama gak..bantal kena cilok..

julietanna..
klu report pn x bley nk blas dndam kt mak cik yg numpang bilik saya ni..
huhuhu

oranglidi..
nasib bek bulan posa..
ku maafkan dia..

[z@ck] said...

iza izianna..
musyukkk...

Dodu@Haha..
ko pun kena juga ke..
huhuhu..

Mr Daha..
ko da x jd top commentar dah..
huhuhu..

[z@ck] said...

cerry berry..
ye...ye..sod ba ro..
=P

tedi..
mujur la brg ak x da yg ilang..
klu x..da lm upah CSI..
wakakaka

Boo..
bley jd gak..
=)

[z@ck] said...

aty..
ampa mmg..
hihihi..

gewd-gurl..
hahaha..
ko jgn backing mak cik tu ok..
backing ak.. =)

just me..
ngeee~

shazika..
selamat berpuasa jugak!!

oranglidi said...

ha ha ha!

adawiah.zaini said...

org yg dok bilik aku pembersih, siap tggal kan alas kaki lagi.
syukuuuurr alhamdulillah (gaya bio-aura)

Anonymous said...

Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to
my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She placed the shell to her ear and screamed.
There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!
Feel free to visit my web-site ; online casino software

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger