Online users

Follower

Thursday, August 27, 2009

Glamour noks

Mohon ampun diminta kepada semua yang singgah di page ni.Aku baca comment korang tapi tak berupaya nak reply lagi. Online di CC.Kekangan masa dan wang buat aku tak sempat nak balas semuanya.Ni pun online kejap sebab nak hantar e-mail kat Anette sebab dia ada problem nak contact e-mail aku.Huhu. Kepada Luth, saya tak pakai berukband la.Saya online dekat CC sajork.

Hari ini rasa dunia luas yang amat. First time pakai tudung Syria yang dibeli kat blog akak Zira. Huhu.Rasa macam semua orang tengok aku.Glamour noks.Hahaha.Rasa macam mak cik pun ada. Tapi, senang pakai tudung ni.Sarung ja masuk kepala.Siap.Cantik pun cantik.Muka panjang jadi pendek.Hihi.Lepas ni kalau depa cakap aku ok pakai macam ni, aku borong sakan la tudung syria.

Gambar?? Nehi nehi. Tak bersedia nak tunjuk.Nanti-nanti la.

Ok.Toddles!

14 comments:

BISKUTMARIE(",) said...

xnak upload gamba erk..??
mms bole..??
huhu...
:D

suezensuzanna said...

owhhh syria skang....bergaya ko ekkk

orkedanza said...

hahaha....i pun da test pkai syria. mmg senang nau nak pkainye..

eh..klu nak bli btaw la..ley kite bli sm2..klu bli sekodi skali trus ley dpt rm7.50 je 1. jom borong sm2 nak x...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah imej baru neh..sharing arrr..nak tengok gak..

ekyndelisya said...

PIRAH

JANGAN NAKAL

PIRAHHH..

HAHAHAHHHAHAHHAA


=.=
borink ah weh.jom main tembak2

lucky said...

haha.. pmalu kot... :P

Boo™ said...

tnjuk la tnjuk la .
hhu~
mhu lihat :D

sha89 said...

wahh...style bru la ek?

xpe2...aku phm klau on9 kat cc mmg kena bajet2 je masa...

dh ready tnjuk la ae~ hehe :)

~miena^^ said...

ala br smangat nak tgk hg pakai..
hahaha

DoDu@HaHA said...

tudung syria??? import kee??

[z@ck] said...

biskutmarie..
pergh...handset ak x canggeh macam ko..xda mms..handset cap mak cik jenab je..huhuhu

suezensuzanna..
br terbuka pintu hati nak melawa..hihi

orkedanza..
bley2..u beli kat mana?

[z@ck] said...

purplelicious..
sharing is caring..tp tamau tnjuk lg..wahahaha

ekin..
ko pehal?
jom men perang2..
hehehe

lucky..
mesti la..auww..
hihihi

[z@ck] said...

Boo..
nnt la...nnt la.
hihihi

sha89..
trimas kerna memahami..
=)

miena..
ang x mau try pakai ka?
heheh

dodu@haha..
hahahahahaha!!
x de la..beli kt mesia la..
ko ingt ak byk duit sgt nk import mngimport ni.. =P

Mr Daha said...

Tudung awek aku slalu pakai tu.. ha3.. :P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger