Online users

Follower

Friday, August 28, 2009

Ini autopublish

Ini autopublish.

Pernah tak korang rasa down gila bila korang dah start sayang somebody,sehari tak message rasa macam setahun. Tapi bila dapat tahu yang ex dia contact dia balik, korang rasa tergugat tak? Hurm.Aku pun tak tahu patut ke tak aku rasa macam tu.

Huwa!!!!!

14 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

patut la kalau dah sayang..

ChePah said...

mmg patut.patut marah.patut jeles.patut rasa tak puas hati.patut rasa smua2 lah.tp kalo ex yg dh tak ber-feeling takpe rasanya.tp kalo yg nk blk tu,ampun mak mmg aku ngamoks! sbb pnah jd pada aku hehe..sgt saket hatii... :)

<< s| tED| >> said...

kalau dia untuk kita... dia tetap untuk kita...

orkedanza said...

emp...i knal someone n then rite now xtaw ade rs syg kat die or x. tp i noe die syg i...ceeiiihhh...perasan :p tp lately ni ex die contact2 die balik. i rs i xsyg die...tp i jeles ex die contact die balik. apekah itu...

Fina said...

rasa tergugatlah juga, but tu la namanya cabaran ;) kalau sebelum ni kita layan dia tak loving or caring sgt, so why not start from today kan? n kalo dah kapel, why afraid? tunjuk kat ex dia tu yang dia tu his PAST. dan u ARE his FUTURE! heee..

Boo™ said...

akn ade rse x selesa,tp tatau ape sbnanye rse itu.

oranglidi said...

o.. biasa lah tu ..

rilek2 je.

Monkey D Luffy said...

lawan ler balik

iza iziana hasan said...

kalo i ....jelez tahap babun =)

ekyndelisya said...

pirah
kau bercinta ngan sapa

weh
mai sini.
buka ngn aku

T_T

adawiah.zaini said...

lawan weh! hang kan berani, idolaku

Mr Daha said...

Slalu sangat~ xabes2 ex contek balik.. hm.. mls nk pk da~

oranglidi said...

ape cite
?

fndrocka said...

apa brg autopublish...tak best langsung.
anyway..rasa tergugat tu normal lah..tp cover2 jer lahh..buleh start berstrategi..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger