Online users

Follower

Thursday, August 13, 2009

Mereka ini semua kesayangan ku.

Bila kita tunggu, dia tak datang.
Bila kita tak tunggu, dia datang.

Assignment tak pernah aku minta.Tapi dia datang.Huwa! Awat baloq liat sangat nak buat kerja ni?Asyik duk FB and blog walking ja.

Duk tunggu Prince Charming , tapi tak muncul-muncul lagi. Tsk.(T_T)

Kalau ada Prince Charming baru semangat sikit nak buat kerja.Pemangkin terbaik punyaaa..Huahuahua!

Oh.By the way, aku dah recover dari moment sedih. Sekarang mood sudah ok.Call bang cik dan wish happy birthday dekat dia.Hampir terlupa hari ini hari bahagia dia. Sudah facebook dengan Zul di Alam Shah dan tanya macam mana dengan trial SPM dia. So far baru habis paper Bio and Math if tak silap.Chaiyok bro! Sudah nasihat sama Ika belajar rajin-rajin. UPSR dah dekat. Trial dia dapat 1A ja. Tak pa Ika. Pulun lagi. Jangan duk baloq sangat.Sudah minta Bang Cik sampaikan salam dekat tok. Mulut terkunci nak bicara sama tok pasal duit RM 1500 untuk visa. Tak sampai hati mahu minta sama dia. Macam mana eyh...

Mereka ini semua kesayangan ku.
Tok yang paling hujung sekali. Pakai anak tudung putih.

p/s: Baloq tu sama erti dengan penyegan. Penyegan tu ala-ala malas la.

24 comments:

oranglidi said...

first ke?

oranglidi said...

hambuii.. bahagianya kluarga ni..

kim salam wat achik dan semua yang mengenali diri ini.. (macam ucapan dalam radio pule. cis)

ala, mntak lelok je dgn nenek lu tu..
petua nya, sblum mntak, mntak doa byk2, wat air skit, urut2 skit.. pastu mntak je uang nye.. konpem nenek bagi.

lucky said...

baloq = tu pnyengan = pmalas..?
emm... vocab bru.. heheh.. :P

DoDu@HaHA said...

apsal visa smpai 1500?

DeVoTeD LiLy said...

baloq liat...
hahha..
aihhh aku dok cni kwn dak2 luaq kaver2 ja ckp..
stg..terckp pekat depa sure gelak..

suezensuzanna said...

jangan ditunggu...nnt dia dtg:)

azuan said...

setelah 5 tahun kat kulim...
aku tahu baloq tue ap..ha3

kojah said...

owhh baru tau word baloq tuh...

Boo™ said...

wah keluarga kesayangn :))

[z@ck] said...

orang lidi : satu hal plak nk bt air tu.aku bukan reti sangat doa2 lembut hati ni..huhuhu

lucky : yup..penyegan tu bukan malu ok..

Dodu@haha: kedutaan NZ xde kat sini. Ada kt singapore. So, kena convert duit S'pore.Dats y mahal. =(

[z@ck] said...

Devoted lily..
hahaha..aku xda cover2 aih..cakap ja kedah.pham x pham blakang kira..x reti nk cakap baku..

suezensuzana..
yup..jgn ditunggu..nnt dia dtg la..hihihi

azuan..
at least u learn sumthing from the place u live..even for a while.. =P

[z@ck] said...

kojah : hahaha..nnti ak tmbh lg word kedah yg bombastik2 kasi ko k..

boo : saya syg mereka. =)

ini q i L L said...

kalo ada prince charming
nak kne lyn die lak
;p

rathiqah azmira rosli said...

oranglidi selalu first..tak aci..hehe


semoga bahagia selalu k..namo cedeh2..hehe

tukang carut said...

penyegan ngn pemalas tuh banyak beza kot...
hahahahha!!!

FaRiD_Aziz89 said...

suka tgk ang hepi mcm ni!!

Redbloodsnow said...

hahaha..tpl ckp zack tuh. bf adalah pmangkin yg terbaik..kehkehkeh :p

ramainyerrrr family mmber ko ek zack :)

[z@ck] said...

ini qill..
hahaha..mmg kna layan..if x bukan charming la..huhuh

rathiqah..
org lidi sejak kebelakangan ni sl first..nk jd first kna la sll update blog list tu..hihihi

tukang carut..
eyh..ne ad joh sngat beza..lebih kuang je..

[z@ck] said...

farid..
tq sayang..hihihi
=)

redbloodsnow..
ni cmpur family lain sama..kalau family ku saja..4 orang adik beradik saja..

~miena^^ said...

da beza ka baloq,penyegan n pemals??
sama ja pn.
neway hg fly bila?
aku suka tgk org 2 tua
depa mpk comey..hehehe

Att Ashburn said...

tu la..nk mtk rm1500 bkn byk kn..segan jugak,tp tebalkan muke gak..nnt nk beli baju2 gi sane, sume att gne duit sdiri..xmo mtk dah

<< s| tED| >> said...

visa???? ko nak g mane zack? jangan tinggal daku!! (berlakon lebih!) :P

oranglidi said...

ahaha.. ape cik rat bising2 tu? cis. hehe.. nasib je tuh..

[z@ck] said...

miena..
aku fly next year..
tok aku comel ke x..?
bek ckap comel..if x..
hahaha

Att Ashburn..
2 la pasal..kena la tebalkan muka minta duit..kang tak merasa nak pergi tempat org..huhuh

tedi..
aku nak fly la weyh..thun dpan..g NZ..jom..follow me..hehehe

oranglidi..
dia x puas hati ko selalu jd first commentar..hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger