Online users

Follower

Friday, August 7, 2009

Try Try Try

Sila download lagu Try Try Try dari Jason Miraz. Sesungguhnya lagu ni sangatlah catchy dan best.Kalau malas nak download, pergi kat blog member aku, Ekin . Ha..dengarlah sampai bernanah telinga tu.

Dah tengok movie Setem. Jalan cerita yang menarik dan aku sudah jatuh hati dengan kemachoan Rashidi Ishak. Hoh.Betul ke nama dia macam tu? Aku pun tak sure.You are so cool la sayang.Ceh. Tiba-tiba sayang. Mahu kena pelangkung dengan bini dia nanti.

Keluar berdua kurang best. Nak karok pun fikir dua kali. Kau tengok aku, aku tengok kau. What the heck. Oh geng karok gue..nanti kita pi pekena lagu tinggi-tinggi minggu depan naa.Siapkan dulu file SBE tu. Mampuih la aku. Mood nak buat report tak mai lagi. Tsk (T_T)

Tiba-tiba feel nak bercinta pula.Tapi, tak ada calon. Hahahaha. Timbul kejelesan bila tengok couple keluar dating oh so sweet si lelaki gentleman tolong pegang handbag awek,teman pergi beli lingerie kalau boleh nak masuk sekali dalam fitting room, beli teddybear besar-besar usung dalam mall dan suap menyuap nasi goreng padprik. Ok. Over pula. Geli la pula nak suap-suap di khalayak ramai kan.

Ok. Mahu layan lagu Try Try Try lagi. Selagi roomate tak bising, selagi tu lah aku duk ulang lagu ni sampai ku tertidur di depan laptop dan mimpi kahwin dengan Jason Miraz.Wallaweh!

video

Ok. Video ni tak ada kena mengena dengan Jason Miraz langsung. Saja gatal tangan nak upload.

13 comments:

ekyndelisya said...

bunyinya macam blog aku tu kan
ngahhhh???

CUBA CUBA CUBA

ekin tu aku kan?
ngahhh

gud nite

orkedanza said...

hahaha...
bila ada sweet mesti ade sour nye. jgn pndang sweet nye aje..ntah2 sournye lg bnyk...

eh...ape i merepek ni..klu x fhm sila abaikn..tbe2 rs nak merepek2 dicnie :p

adawiah.zaini said...

setem syok gila ka weh? nk tgk!

joegrimjow said...

ade jason mars ke?

[z@ck] said...

ekyndelisya: ye..mmg benar..nama ekin tu nama ko..gud nite syg.. =)

orkedanza: sy paham maksud anda.laki pn kdg2 ley jadi masam kan..hihihi...

adawiah zaini: x rugi klu tengok. terima kasih. =P

joegrimjow: hahaha..kamu la jadi jason mars.. =X

<< s| tED| >> said...

mengapa kau kome cite setem itu best.. hati aku meronta2 untuk menonton.. ekekekeeke

Softtouch [Hanim] said...

ramai yg bg review cite tu best..teringin jugak nak tgk tp xsesuai la plak ngan anak akak tu..he he he..

Orang Senyap said...

eyh? dah tonton GI Joe..
movie tue da best..

huhu..

[z@ck] said...

tedi : hehehe..rugi woo klu xtgok..

soft touch hanim: akk g tgok ngn laki akk je la..anak akk tggal kt mak mentua..hehehe

org senyap: lum lg..akan ku tonton nnt..
=)

aS UnA said...

pirah...
org ade taw satu cite psal hang....
cite zaman mude dolu2 punye...
jeng...jeng...jeng...
hikhik=)

mamma mia! said...

kah3!!! lawak gile vdeo tu. hg igt amik gmbq ka?? wan lg lwk!! tbe2 ankt tgn mcm tarian hindu kakaka

[z@ck] said...

as Una : hoh..ni mst najib bw mulut ni..haish..dia cita pe as..??

mammamia: hahaha.. =P.. dak aih..tau amik vdeo..wan yg tataw tu vdeo..hahaha

sha89 said...

waa nk tgk setem!!

hahaha..klaka video tu...dh mcm pari2 je akk kat blkg zack tu :p

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger